Hemsida till grossist papperskedjan
Hemsida till PapperskedjanHemsida till grossist Papperskedjan är klar. De hjälper dig att se över din papperskedja, så att du köper rätt hygienpapper till rätt pris. De går så långt att de lovar att dina papperskostnader sänks med minst 15%, annars tar de inte betalt för sin rådgivning. Papperskedjan har erfarenhet från både producent- och grossistledet. De är experter på papper, helt enkelt.

Hemsida till grossist Papperskedjan

Jag har hjälp Papperskedjan att ta fram en hemsida. Jag har lagt in deras texter och blandat bilder som de själva hade med bilder från bildbanker. Bara för att det är kul så gjorde jag även en ikon för fliken i webbläsaren i form av en rulle papper.

Hemsidan gjordes om

När jag gjorde första upplagan av hemsidan hade vi inga foton som var frilagda från bakgrunden, så vi fick ta de fotografier som fanns. Nu vid den senaste förändringen fick jag en frilagd bild av deras papper. Det blir en väldigt stor skillnad till det bättre tycker jag när produkter är frilagda, eller har en helt vit bakgrund.

Vid den första revisionen av hemsidan lyckades jag hitta bilder till bildspelet föreställandes ett dukat bord med pappersservetter samt ett foto med ett långt tvättställ från t.ex. ett omklädningsrum eller liknande. När de återkom för att hemsidan skulle göras om hade de hittat mer rättvisande foton för deras verksamhet. Nu blev det ett foto på en toalett respektive ett handfat på en offentlig toalett av den lyxigare sorten. Nu kan man se hur deras pappersprodukter finns med i bild. Det blev en klar förbättring. Både motivmässigt och för färgsättningen tycker jag. Men det är inte alltid lätt att hitta rätt foton!

WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor Galleri 2018 Papperskedjan pappersgrossist Webbdesigner Webbyrån Hjälp med hemsidan i Åkersberga Stockholm

Mer arbete åt Papperskedjan

Jag har även tagit fram deras logga. Jag har också hjälpt dem med ett försättsblad till en pärm.

papperskedjan logga

Försättsblad till pärm Papperskedjan i Halmstad design av Hjälp med hemsidan

Papperskedjan

Papperskedjan hjälper företag att spara pengar genom att se över deras pappersanvändning. Papperskedjan finns i Halmstad

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!