Hemsida för personlig assistans

Juni Care har en ny hemsida

Hemsida för personlig assistans åt Juni Care är äntligen klar. Juni Care står för personlig assistans som verkligen är personlig. Brukarna ska med hjälp av sina assistenter kunna uträtta det som han eller hon behöver till vardags. Här är det brukaren som styr inte personalen, inte tvärt om.

Företagshemsida snygga hemsidor gjorda i WordPress Juni Care personlig assistans i Stockholm - stolt webbdesigner Hjälp med hemsidan

Hemsida för personlig assistans Juni Care

Nu är äntligen deras hemsida klar. Jag gjorde även loggan till Juni Care . Den här hemsidan är riktigt häftig om jag får säga det själv. Mycket tack vare deras färgglada bilder. Juni Cares hemsida är verkligen en cool och sticker ut från mängden.

På en hemsida för personlig assistans är det viktigt att det finn telefonnummer, epostadresser mm lätt tillgängligt. Ett bolag som döljer sådana uppgifter upplevs inte som riktigt pålitligt. För Juni Cares räkning gjorde jag även en kontaktsida, så att det ska funka lite smidigare för användarna att kontakta dem.

Billig hemsida

Förutom att göra deras hemsida så lär jag dem hur de själva ska redigera hemsidan. Det innebär att Juni Care själva kan redigera hemsidan och lägga till nya sidor vid behov. På så sätt så kommer det att bli en riktigt lönsam affär för dem även i längden. De behöver aldrig anlita en webbdesigner mer, om de inte själva vill förstås.

Hjälp med hemsidan

Behöver du också en riktigt häftig hemsida? Börja med att kontakta mig och berätta om dina mån och visioner! Kanske har du sett en annan hemsida som du vill att jag ska inspireras av. Kanske har du en bild du vill att jag ska utgå från? Eller kanske är design inte din grej? Jag kan ta fram layouten på hemsidan i alla fall. Jag hittar något som ser snyggt ut och som passar din bransch. Jag hjälper små och medelstora företag över hela landet att göra snygga hemsidor till låga priser.

Logo som matchar hemsidan till Juni Care

När jag gjorde hemsidan till Juni Care gjorde jag även en logo som matchar hemsidan. Juni Care står för personlig assistans som verkligen är personlig. Brukarna ska med hjälp av sina assistenter kunna uträtta det som han eller hon behöver till vardags. Här är det brukaren som styr inte personalen, inte tvärt om.

Logo som matchar hemsidan Juni Care i Umeå personlig assistans ny logotyp

Logo som matchar hemsidan

När jag gjorde Juni Cares hemsida hade de väldigt fina bakgrundsbilder som jag använde. Självklart behövde de även en logo som matchar hemsidan. För den översta raden i texten letade jag upp en font som såg lite sliten ut. Här testade jag många olika färger innan jag hittade rätt kombination i rosa och rött.

Behöver du en logga till din nya hemsida?

Din logga ska användas för att stärka varumärket. När någon ser loggan ska de genast tänka på ditt företag och dina produkter. Loggan ska vara lätt att känna igen, enkel att förklara och ha något som gör att man inte glömmer bort den. Jag vet, det är inte helt enkelt!

Jag hjälper dig gärna att ta fram en logga till din hemsida också. Fundera på hur du vill att din logo ska se ut. Vilka färger gillar du? Vilken typ av teckensnitt vill du ha? Ska det vara snirkliga bokstäver, ska de ha serifer eller ej? Ska den vara blå? Vill du ha någon symbol i loggan? Hur ska loggan se ut för att den ska bli begriplig? Vilka signaler ska den sända? När ditt bolag har växt och blivit mycket större, kommer loggan funka då också? Har du sett någon annan logga som är snygg, som du vill att jag hämtar inspiration av? Kanske är design inte din grej? Då tar jag gärna fram en logga till dig som matchar din hemsida.

Design av logo till hemsidan

Loggor till hemsidan kan behöva vara i lite olika format. De flesta behöver en genomskinlig bakgrund på loggan, så då gör jag dem som png-filer.

Dela gärna sidan!