Hemsida till coach

Hemsida till coach Humans In Progress är klar. De hjälper människor att med hjälp av coachning hitta rätt väg i livet, både privat och yrkesmässigt. De kan även hjälpa till med HR-tjänster så som rekrytering, personaladministration och arbetsrätt.

WordPress hemsida - webbdesign Snygg webbdesign galleri 2018 exempel Humans in Progress Utveckling och ledarskap Webbdesign Hjälp med hemsidan webbyrå i Stockholm

Hemsida till coach Humans In Progress det här har jag gjort

När jag genomförde det här uppdraget började jag arbeta med sidan och göra den i rött och blått. Jag tyckte den blev jättefin, men det var inte alls det kunden hade tänkt sig. De ville ha en mer sober stil. Efter en stunds funderande så hittade de den här beigea färgen. Den tog jag sedan till både loggan och accentfärg på hemsidan. Vilket blev riktigt snyggt om jag får säga det själv.

Bilderna till hemsidan

En hemsida till en coach ska ju gärna ha bilder som visar ett coachingsamtal eller som visar människor på något sätt. Det var med de förutsättningarna som vi valde ut bilderna. I bildspelet skulle det ligga text på bilderna och det var klurigt att hitta bilder där inte texten försvann. Många bilder har ju både vita och mörka fält i samma bild. Lägger man vit text på en bild där bakgrunden ibland blir vit, så försvinner ju texten just där. Jag la även en svag toning på bilderna för att bevara texten. Jag tycker att vi till slut lyckades hitta bra bilder, som speglar vad en coach arbetar med. Vad tycker du?

Blogg

Humans in Progress ville även ha en blogg på hemsidan. Om du orkar skriva regelbundet så är detta en superbra grej att ha! Om du får många som besöker dig regelbundet skapar de en relation till dig och är mer benägna att göra affärer med dig. Att du utökar din hemsida med nytt material är också bra ur sökmotoroptimeringssynpunkt. Fler och fler besökare kommer, med Googles hjälp, att hitta till din hemsida när du regelbundet publicerar bra material.

Mer arbete

De har fått både ny hemsida och en logotyp. Loggan gjordes för att matcha färgerna och stilen på deras hemsida.

Behöver du också en hemsida

Oavsett om du jobbar som coach eller ej, så hjälper jag dig gärna att ta fram din hemsida. Skicka mig ett meddelande eller slå en pling!

Logotyp

Humans In Progress hjälper människor att med hjälp av coachning hitta rätt väg i livet, både privat och yrkesmässigt. De kan även hjälpa till med HR-tjänster så som rekrytering, personaladministration och arbetsrätt.

Logga Humans in progress av designer Hjälp med hemsidan

Detta har Humans In Progress fått hjälp med

De har fått både ny hemsida och en logotyp. De ville ha en lite sober stil. Jag arbetade från början med blått och rött, men det var inte vad de hade tänkt sig. Efter en stunds funderande fick jag den här beigea färgen som sedan blev logga och accentfärg på hemsidan. Lite klurigt att hitta bilder till bildspelet så att logga och bildspelstexterna inte försvann. Men jag tycker att vi lyckades hitta bra bilder som speglade deras verksamhet. Titta gärna in på deras hemsida

Vill du ha hjälp att göra en ny hemsida till ditt företag, eller kanske en logga – kontakta mig gärna!

Dela gärna sidan!