Snygg hemsida till fotvård

WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor 2018 galleri Vasa Fot och Hälsa Göteborg Webbdesign webbyrån Hjälp med hemsidan

Hemsidan till Vasa fot och hälsa

Den här sidan gjorde jag åt Vasa Fot och Hälsa i Göteborg. De erbjuder massage och medicinsk fotvård. Linda Eriksson, som driver Vasa Fot och Hälsa hade hittat en annan hemsida i mitt hemsidesgalleri som hon gillade. Så vi utgick från samma layout, men anpassade det till Vasa Fot och Hälsa.

Vasa fot och hälsa vill ha ett bildspel på hemsidan. De hade själva en del bilder. Men de var stående och för små och inte så hög upplösning på. Men i just det här temat fanns det möjlighet att göra ett bildspel bestående av flera bilder. Så det var det vi fick göra. Det blev faktiskt bättre än om man hade en enda stor bild tycker jag. Nu kunde vi skapa en väldigt trivsam stämning genom att visa tre matchande bilder samtidigt. Utöver de bilder som de hade själva kompletterade jag med bilder från en bildbank som jag tyckte stämde in på sidan.

Linda föreslog själv att vi skulle lägga upp en bild på henne också. Det tycker jag är superbra. Det gör hemsidan mer personlig och förtroendeingivande ut. Är man flera som jobbar på företaget så tycker jag att man kan lägga upp en egen sida där man visar alla medarbetarna och vad de heter. De flesta vill veta vem de gör affärer med.

Vasa fot och hälsa ville ha en hemsida till ett lågt pris, vilket jag tycker är helt ok. En snygg hemsida måste inte kosta skjortan. När jag gör hemsidor brukar jag också lära kunden att redigera den. Så om de vill kommer de själva kunna lägga till fler sidor i framtiden. En hemsida måste inte vara varken stor eller dyr!

Dela gärna sidan!