Hemsida till trädgårdsmästare Helenas Trädgårdsverk

Hemsida till trädgårdsmästare Helena Åsberg

Helenas är trädgårdsmästare och hjälper till med både anläggning av trädgårdar, beskärning av träd, trädgårdsstyling och hon kan även ta hand om din trädgård över semestern om du vill.

Helenas trädgårdsverk hade många fina bilder från jobb de gjort, blommor och närbilder på detaljer i olika trädgårdar. Det fanns tyvärr inte någon bild som funkade att göra en header utav. Så den bilden hittade jag i en gratis bildbank. Men jag tycker den är fin, den svarta jorden, växterna som spirar och den blå himlen. Det är svårt att ta miste på vad hon gör.

Snygg hemsida till trädgårdsmästare Helenas trädgårdsverk

För den här hemsidan blev det en hel del bildbehandling. Det såg så tomt ut att ha fotona ett och ett, så jag gjorde som två bilder som låg ovanpå varandra. På första sidan t.ex. försöker jag snabbt ge läsaren en bild av verksamheten. Förutom huvudbilden med spirande grönska så finns det även foton på gräsklippare och blommor. Jag ville få med flera delar av verksamheten så snabbt som möjligt på sidan.

Det är nästan förbjudet att röra kunders loggor. Men det gjorde jag faktiskt här. Om du besöker Helenas kontaktsida och tittar på hennes tröja så ser du att loggan är egentligen den stora bilden med texten ovanför. Det är jättesnyggt på tröjan, men det blev väldigt dåligt på hemsidan. Det var svårt att se vad det stod och bilden blev för stor. Därför arrangerade jag om loggan och la bilden till höger om texten istället.

 

Vill du diskutera din nya hemsida? Kontakta mig gärna!

Profilbild för Facebook

Den här profilbilden för Facebook gjorde jag till Helenas trädgårdsverk. Hon hade så många fina trädgårdsbilder att välja mellan. Hennes gamla bild hade fått något konstigt format. När man vet hur man gör och har rätt program är det inte svårt att göra en ny profilbild, så den här bilden fick bli en extra bonus när jag ändå fick göra hennes hemsida liksom.

Helena Åsberg Facebook bild

Dela gärna sidan!