Hendricks golv hemsida

Hemsida till Golvläggare Hendricks golv i Uppsala

Hendricks golv arbetar med att lägga golv: vinyl, linoleum, laminat, parkett, klinker osv. De är certifierade och utbildade för säkra våtrum. De har över 30 års erfarenhet av golv och våtrum.

De gör dessutom väldigt snygga jobb, så behöver du hjälp med golvarbete så rekommenderar jag att du kontaktar Hendricks golv i Uppsala.

Hemsida till Hendricks golv och plattsättning

Hemsida till Hendricks golv och plattsättning

Arbetet med hemsidan till Henricks golv

Hendricks golv kontaktade mig eftersom en samarbetspartner till dem rekommenderat mig. De hade en hemsida sedan gammalt som behövde göras om och bytas texter på. De hade hittat en annan hemsida som de tyckte om. Den hemsidan var visserligen inte i WordPress, men jag har gjort något liknande här ändå. Förebilden hade mycket vitt utrymme i sidhuvudet och grå bakgrund på texten på sidan.

Arbetet gick smidigt och jag fick texterna som skulle läggas in på hemsidan. Det skulle vara loggor för golvleverantörer, de olika certifikaten och deras kreditvärdighet.

Hemsida till golvläggare behöver ha  bilder

Hendricks golv valde att anlita en fotograf för att ta personbilderna och hade flera snygga bilder sedan tidigare. För en golvläggare är det viktigt att kunna visa upp bilder på välgjorda jobb de gjort tidigare. Jag tycker också det är väldigt trevligt när det finns foton på personalen. Då vet man vilka killar (eller tjejer) det är som kan dyka upp och göra jobb hos mig.

Hendricks valde också att lägga upp direkttelefonnummer till golvläggarna och plattsättarna. Det är ju jättesmidigt för kunden som behöver få tag på rätt person.

Något annat som jag tycker är väldigt trevligt är sidan om oss där de berättar lite personligt om hur företagsnamnet uppkom. Det är trevlig när hemsidor får en liten personlig touch också!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!