Fab Changes

Fab Changes

Hemsida till Fab Changes

Fab changes hjälper företag och individer att utvecklas och förändras. De hjälper dig med en behovsanalys, för att se vad just ni behöver. Det kan vara genom att till exempel intervjua de anställda och ledningen i företaget. De identifierar era styrkor och hinder för att nå dit ni önskar.<

Hemsida för förändringsarbete och transformation

När Fab changes hörde av sig till mig hade de hittat en annan av mina hemsidor som de tyckte om och vill gärna ha något liknande. Hemsidan de hade fastnat för var Creating Wellness. Det som var lite klurigt med Fab changes hemsida är bilderna. De hade inte några som var jättebra, så vi fick ta de som fanns. Slidern är i väldigt avlångt format och det ställer ju speciella krav på bilderna. Det är inte alla bilder som går bra att kapa så mycket upptill och nedtill på som krävdes. Att använda bilderna i fullt format var inte ett alternativ eftersom jag gärna ville att texten på första sidan inte skulle hamna för långt ner heller.

Jag hjälpte dem att skapa två bloggsidor – en för nyheter och en för att lägga in deras kunder på.

I materialet jag fick av dem gick mycket i grönt, så jag tror att de gillar den färgen. Därför försökte jag även använda dessa gröna nyanser både i loggan och i textrutor på hemsidan.

Vill du och ditt företag ha hjälp med förändring och förändringsprocessen så rekommenderar jag verkligen att du kontaktar Ulrika och det här härliga gänget!

Dela gärna sidan!