Design av broschyr

Broschyr till Rumsjouren

Rumsjouren är ett tillfälligt boende för kvinnor och barn som av någon anledning behöver en hemlig adress eller är bostadslösa. Rumsjouren är ett tryggt och hemtrevligt boende som hjälper utsatta människor.

design av broschyr till rums jouren

Broschyr till Rumsjouren

Jag har hjälpt Rumsjouren att ta fram en broschyr som de ska använda för att informera om sina tjänster och priser. De hade en broschyr sedan tidigare, men hade inte tillgång till ursprungsfilen, så när priserna skulle uppdateras behövde hela broschyren göras om från början.

Jag började med att leta upp en ny skogsbild. Den skulle vara ljus och trevlig för att ge den där positiva känslan som Rumsjouren vill förmdedla. De hade inte längre tillgång till bildfilerna på rummen, utan hade bara de som redan ligger på hemsidan. Men när man gör en hemsida vill man ha foton med låg upplösning för att hemsidan ska visas snabbare. Till trycksaker vill man istället ha så hög upplösning som möjligt. Så där fick jag lite problem. Rumsbilderna såg fula ut helt enkelt. Där för gjorde jag dem mindre och la in ytterligare en bild för att det inte skulle se så tomt ut.

Dela gärna sidan!