Hemsida till nystartat företag HP Dreams

HP Dreams

HP Dreams är ett nystartat företag där du kan få hjälp att uppfylla dina drömmar. Ja, det är sant faktiskt. Samir, som står bakom HP Dreams lyckades höja sitt högskoleprov från 0.5-1.75 och han hjälper dig att plugga rätt för att förbättra dina resultat på högskoleprovet. Som om inte det vore nog så bjuder han även på den första lektionen, så du kan testa utan att riskera att förlora några pengar på det.

Det här är vägen till att uppfylla sina drömmar för många.

Nystartat företagBra bilder och professionell hemsida

HP Dreams är ett nystartat företag. När jag träffade Samir första gången hade han ingen hemsida, utan bara en annons på blocket.

Med den här hemsidan har han gjort ett fantastiskt lyft måste jag säga. Bara det faktum att ett företag har en hemsida gör mycket för deras trovärdighet. Så här såg Samirs annons ut på blocket. Även om han säljer samma tjänster idag som innan så har en bra bild, tagen av en fotograf och en hemsida bidragit till ett stort lyft av hans verksamhet. Från att ha varit killen som ser ut att sitta hemma i pojkrummet ser han ut som den framgångsrika företagare han faktiskt är. Håll med om att en snygg bild kan göra stor skillnad!

Design av trycksaker

För den här typen av verksamhet kan det vara bra att ha att dela ut vi t.ex. skolor och liknande. Vi började med att göra ett presentkort, men kom efterhand att ändra texten så att den blev mer av ett informationsblad för HP Dreams.

Design av presentkort

Besök gärna HP Dreams och ta reda på hur du också ska lyckas förbättra dina resultat på Högskoleprovet!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!