Hemsida till föreläsare författare och kursledare Katarina Mannheimer Ahlström

Hemsida till föreläsare författare och kursledare Katarina Mannheimer Ahlström

Hemsida till föreläsare, kursledare, samtalsterapeut mm Katarina Mannheimer Ahlström

Katarina är en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon är både författare, föreläsare,  kursledare, hypnosterapeut, resanterapeut, vägledare och mentor. Kort sagt så hjälper hon människor att hitta sin innersta kärna och sin största kraft.

En hemsida till en föreläsare bör visa föreläsarens bakgrund både när det gäller studier på området och erfarenhet på området. På Katarinas hemsida finns det också många positiva omdömen från kunderna, vilket gör det lätt att välja just henne som föreläsare.

Hemsida till föreläsare författare och kursledare Katarina Mannheimer Ahlström

Designen av hemsidan

Designen av den här hemsidan gjorde jag med utgångspunkt från Katarinas bok Dit hjärtat längtar. Den går i svart vitt och rosa och har samma foto på omslaget som finns på hemsidan. När jag gjorde huvudbilden till hennes hemsida så tyckte jag att det saknades något. Så jag bjöd henne faktiskt på en logotyp också. Normalt så kan man ju klara sig utan logtyp. Då skriver wordpress in namnet med ett förutbestämt teckensnitt. Men med en egen logotyp tycker jag att hemsidan blev ett snäpp vassare.

Som den vakna läsaren säkert redan lagt märke till så är rosa min favoritfärg. Men det är inte alla som gillar den, så jag tycker att det är modigt av Katarina att välja den för sin hemsida.

Vill du också ha hjälp med en hemsida eller logotyp får du gärna kontakta mig!

Dela gärna sidan!