hemsida till översättare och korrekturläsare

Hemsida till översättare och korrekturläsare Klartext

Hemsidan till översättare och korrekturläsare Klartext är klar. Klartext kan hjälpa dig med språkrelaterade frågor. När man gör en hemsida till sitt företag är det jätteviktigt med stavning. Jag rekommenderar verkligen att du låter Klartext ta hand om dina texter innan du lägger ut dem på hemsidan!
WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor 2018-Hemsida till översättare Klartext

 

Hemsidan till översättare och korrekturläsare Klartext

När jag gjorde hemsidan till översättare och korrekturläsare Klartext kände jag att den första utgåvan inte var så bra som jag gjorde. För att förbättra sidan gjorde jag om alla foton till svartvita. Det gav ett bättre helhetsintryck faktiskt. Men hemsidan kändes ändå inte jättesnygg. Men då föreslog Eva att jag skulle byta till något med beige bakgrund. Det blev mycket bättre tycker jag. Jag gillar att de har bilder på sig själva, så man vet vem man jobbar med och skriver till. Det gör det hela mer personligt. Behöver du hjälp med dina texter så tveka inte att kontakta Klartext!

Hemsida till företag

Behöver du också hjälp med hemsida till företag? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker. Kontakta mig gärna för mer information!

Dela gärna sidan!