Hemsida för event Villa Vågsol

Hemsida för event Villa Wågsol

Det här är Villa Wågsol hemsida för event. De erbjuder skräddarsydda poolevents. Du kan anlita dem för t.ex. möhippor eller födelsedagskalas. De erbjuder unika, skräddarsydda event. Här erbjuds poolbad, god mat och lek i vackra omgivningar. Kontakta Villa Wågsol för ditt nästa event!

WordPress hemsida - webbdesign Snygg hemsida exempel hemsida till företag Villa Wågsol Pool och event

 

Hemsida för event hos Villa Wågsol

När jag gjorde hemsidan till Villa Wågsol fick jag lite texter och bilder att utgå ifrån. Maggan, som är en av ägarna av Villa Wågsol, gillar blått och rött och hennes favoritteckensnitt är Comic Sans. Jag kunde inte hitta något färdigt tema som uppfyllde kraven, så jag fick hitta ett tema som jag tyckte såg bra ut och ändra i mallfilen. Där ändrade jag teckensnitt, bytte färg osv.

Kontaktformulär på hemsidan

När jag gör hemsidor försöker jag alltid att lägga in en sida med kontaktformulär också. Det gör jag eftersom jag själv tyckte det var jättesvårt att sätta mig in i hur man gjorde det i början när jag jobbade med WordPress. Jag tänker att det kan bespara mina kunder många timmars arbete. Så Villa Wågsol fick så klart ett kontaktformulär de också. På en hemsida för event behöver det vara väldigt enkelt att kontakta ägarna

Hjälp med hemsidan

När jag är klar med ett uppdrag brukar jag hjälpa kunden att komma igång med att redigera sin hemsida. Jag gör en hjälpfilm som visar hur jag redigerar sidan. Villa Wågsol fick en hjälpfilm de också. De kom igång direkt med att redigera hemsidan. Det är kul att se tycker jag. Jag vill gärna att hemsidorna jag gör ska vara aktiva och att de ska ändras. Det är absolut inget jag tar illa upp för! Tvärt om tycker jag det är roligt om mina kunder fixar och grejar med sina hemsidor. Det är kul om vi är många som delar intresset för hemsidor. Det är dessutom bra för det enskilda företaget att det händer mycket på hemsidan.

Det ska bli kul att följa vad som händer med Villa Wågsols hemsida. De körde igång för fullt direkt när jag skickade över filmen. Så det ska bli kul att titta in på sidan emellanåt.

Vill du ha hjälp att göra en snygg hemsida för event eller en hemsida till företaget? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker.

Dela gärna sidan!