Hemsida till Coach

Hemsida till coaching  – The Good Coach

Hemsida till coaching företaget The Good Coach är klar. De arbetar med coaching, precis som företagsnamnet skvallrar om. Kristina Dannäs, som är grundaren av företaget, har en lång utbildning och erfarenhet av coaching. Hon hjälper gärna dig som vill utvecklas. Hos The Good Coach kan du både få livscoaching, karriärcoaching och hjälp med stresshantering.

Även som företag är det möjligt att anlita Kristina som coach. Dina medarbetare kan både få stöd under sitt självledarskap och hjälp med stresshantering. Att investera i sina medarbetares välmående är klokt. Ni får en personal som är motiverad och välmående personal.

snygga hemsidor till företag hemsidor i wordpress Hemsida till the good coach Stockholm

Kontakta gärna The Good Coach för att boka coaching!

Design av logotyp

The Good Coach ville även ha hjälp att göra en logga. Jag fick enklare bild av hur de hade tänkt sig loggan. Pilen hade de tittat på Amazon och tyckte mycket om deras pil. Men så klart måste man tänka på upphovsrätten, så det går ju inte att ta en bild man hittar på nätet. Därför gjorde jag om pilen, så att The Good Coach skulle äga den och den skulle vara unik. Fonten använde jag mig av den de själva hade valt ut, så det var inga konstigheter. Jag gjorde loggan i några olika orange, för att de skulle välja ut den som kändes mest rätt.
Logga till coaching företag Snygg logga till olika företag The Good Coach
Pilen placerade jag förs som en glad mun…men den skulle representera energin och kraften man får av att anlita en coach. Därför riktade jag den mer uppåt istället.

Hemsida till coaching

Vi gjorde om huvudbilden på hemsidan under arbetets gång. Vi fastnade för den gröna till slut. Den har mer utstrålning och energi. Även om den här till höger matchar loggan väldigt bra, så tyckte vi båda att det blev mycket mer kraft i hemsidan med den gröna bilden.

När man tittar på bilden i paddor eller telefoner så försvinner Kristina ur bild, så på paddor och telefoner låter jag istället ett porträtt på henne visas. Det är långt ifrån alla grafiska redigerare i WordPress som tillåter det. Men hennes gjorde det.

Visst blev hemsidan fin!

Vill du ha hjälp att göra en snygg hemsida till företaget? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker.

Dela gärna sidan!