hemsida till båtservice Lindströms båt

Funderar du på att anlita Lindströms båt och byggservice? Kontakta gärna mig först!

Hemsida till båtservice Lindströms båt

Hemsida till båtservice Lindströms båt och byggservice är klar. De hjälper dig att tvätta båten, bottenmåla den, att plasta in den för vinterförvaring och med att serva båtmotorn. Lindströms båt har många verksamhetsområden förutom båtservice så kan de hjälpa till att sy båtdynor och hyra ut en liten grävmaskin.

Snygg hemsida till företag Lindströms båt och byggservice Webbdesigner Hjälp med hemsidan

Hemsida till båtservice

Lindströms båt behövde en hemsida för att bli mer synliga på nätet och för att få nya kunder. Den första texten jag fick var väldigt kort. Så jag uppmanade dem att skriva lite mer och berätta mer detaljerat om sin båtservice. Ju mer text man har desto lättare blir det före Google att förstå vad en hemsida handlar om. Sedan beror det ju förstås på vilken konkurrens det är för de ord du vill bli listad för. Läs mer om sökmotoroptimering och att bli listad högt hos Google. Det gällde ju att få Google att förstå att i det här fallet var det en hemsida till båtservice och att Google ska lista just den när man söker på båtservice. Mitt uppdrag i det här fallet var inte att sökmotoroptimera sidan, men jag kan ändå inte låta bli att uppmana mina kunder att lägga till mer text när jag ser att det kommer bli ett problem.
Innan jag började arbetet med att göra hemsidan till båtservicen började jag med att surfa runt lite och titta på hur andra företag med anknytning till båtar och hav hade gjort sina hemsidor. Tyvärr hittade jag inte så många jättefina sidor. Så jag fick börja bygga hemsidan till Lindströms båtservice utan inspiration från andra sidor. Jag hittade i alla fall ett tema som var enkelt och snyggt. Jag gillar verkligen färgsättningen på det här temat som jag hittade. Det passar väldigt bra till det blå. Bilden hittade jag på pixabay och är en bild som man får använda fritt på sin hemsida, även för kommersiellt bruk.

Logga till båtservice Lindströms båt

Förutom hemsida till båtservicen behövde Lindströms en logga också. När jag gjorde loggan började jag med att surfa runt och titta på bilder av olika motorbåtar. Jag gjorde några stycken i Adobe Illustrator som Lindströms båt fick välja mellan. Jag tog också fram några olika teckensnitt som jag tyckte passade ihop med båtar, hav och vågor. De valde ut den här båten och teckensnittet. De var faktiskt mina egna favoriter också. Jag gillar de här snirkliga bokstäverna eftersom de påminner lite om tampar. Den blå färgen var ganska självklar eftersom det ju handlar om båtar och hav.
Design av snygga logotyper - grafisk designer www.hjalpmedhemsidan.se lindströms båt och byggservice
Förutom loggan gjorde jag också på en ikon för webbplatsen. Det tycker jag ser så trevligt ut när det finns något där och inte den tråkiga standardfyrkanten bara. För Lindströms båtservice blev det två vågor.
Vill du ha hjälp att göra en snygg hemsida till företaget? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker.

Dela gärna sidan!