Hemsida till golvföretag

Hemsida till golvföretag RM Golv Terrazzo

Hemsidan till golvföretag RM Golv Terazzo AB är klar. RM Golv Terrazzo hjälper dig som behöver renovera eller behandla stentrappor och stengolv. Så behöver du hjälp med stengolv eller trappa så kan jag rekommendera att du vänder dig till dem. De har lång erfarenhet i branschen.

Snygg hemsida till företag RM Golv webbdesigner www.hjalpmedhemsidan.se

Hemsidan till golvföretag RM Golv & Terrazzo

Det här jobbet var lite ovanligt på så sätt att de redan hade en hemsida. Hemsidan var gjord i Umbraco, men skulle flyttas över till WordPress. WordPress är det allra vanligaste CMS-verktyget och är väldigt lättanvänt.

Så mitt jobb bestod i att designa hemsidan så likt originalet som möjligt.

Jag började med att ta backup på sidan. Och ärligt talat kände jag mig lite osäker på det här med Umbraco, så jag byggde upp sidan på en av mina egna sajter först för att vara säker på att inte tappa bort någon data.

När man bytte till ett annat CMS-verktyg på deras webbhotell så hamnade man på en annan webbserver och all den gamla datan försvann. Men jag hade ju både backupen och sidan uppbyggd på min egen sajt. Så någon dataförlust var det ju inte risk för. Normalt så tar det ju några dagar att bygga upp en sån här sajt. Men nu var allt förberett och det var bara att ta med koden från min egen sajt. Så här tog det bara någon timme innan deras nya sajt var på plats i WordPress.

Hemsida till golvföretag

När man gör en hemsida till golvföretag tycker jag att det är viktigt att man redan tidigt på sidan ser vad de arbetar med. Det är också viktigt att se att de har många år i branschen. Den informationen hade de ju redan på plats. Nu ska skribenten ta vidare och lägga till fler sidor och mer text på hemsidan. Att ha mycket text leder ju till att Google kommer att lista dem för fler sökord och att de hamnar högre upp. Läs mer om sökmotoroptimering!

Vill du ha hjälp att göra en snygg hemsida till företaget? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker.

Dela gärna sidan!