hemsida till hälsocoach
hemsida till hälsocoachDet här är en hemsida till hälsocoach Marie Larsson. Hon kan hjälpa dig om du behöver förbättra din hälsa. Det gör hon i form av hälsoscreeningar, sluta rökakurser och arbetsplatsprofiler.Mari kan även hjälpa dig att minska din stress och undvika sjukdomar genom mindfullness.

Hemsida till hälsocoach Nu Mera Hälsopartner

Marie hade en hemsida sedan tidigare. Den hade hon själv gjort för många år sedan, men nu var det dags att förnya den och byta ut texterna.

På första sidan ville hon ha texter som byttes ut. Det löste jag genom att göra ett bildspel med vita bilder med text som jag växlar mellan.

Personligen tycker jag det är väldigt trevligt om jag på en hemsida kan se vem som står bakom den. Marie höll med mig. Själv hade jag helst sett bilden från sidan om mig på första sidan, men det är en smaksak.

De flesta bilder och illustrationer har Marie tagit fram själv eller fotat. Det ger hemsidan en per personlig prägel. Just i det här fallet med ett litet företag som ska profilera sig så tror jag att det är mycket bra. Det är ju inte bara sina tjänster man säljer som småföretagare, utan också sig själv indirekt. Jag tror det ger fler möjligheter till affärer för en hälsocoach om hemsidan är lite personlig också, inte bara professionell och strikt.

Förutom texterna online så la jag även upp några dokument med detaljerad information om t.ex. arbetsplatsprofil och länkade till dokumenten.

När jag var klar med hemsidan visade jag Marie hur hon skulle redigera sin hemsida, så att hon om hon vill kan sköta kommande underhåll av hemsidan på egen hand.

Hjälp med hemsida till hälsocoach verksamheter

Jobbar du också som hälsocoach? Behöver du en hemsida eller kanske modernisera en hemsida du redan har? Då hjälper jag dig gärna. Kontakta mig idag för en offert!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!