Snygga hemsidor till psykologer
WordPress hemsida - webbdesign Snygg hemsida webbdesign 2018 Psykolog webbsida

Hemsida till psykologmottagning

Det här är en Hemsida till psykologmottagning i Palma. Psykolog Anna Pettersson finns där som samtalspartner i jobbiga situationer. Om du är bosatt i Palma eller bara är där tillfälligt kan du drabbas av plötsliga kriser i livet. Då kan det kännas skönt att ha någon att prata med, på sitt eget språk.

Hemsidan till psykologmottagningen var lite svår att göra eftersom Anna inte var riktigt på det klara med hur hon ville ha det layoutmässigt. Hon hade hittat detaljer på andra hemsidor som hon tyckte om. Men det var svårt att hitta ett tema med dessa komponenter. Så jag fick göra så att jag provade lite olika teman, så fick hon istället berätta om det var hennes stil eller inte. När vi hade bestämt mall kunde jag sedan gå in och snygga till det hela och jobba vidare med hemsidan

En hemsida till psykologmottagning i Palma behöver vara tvåspråkig. Så jag installerade ett tillägg för det och la in en språkväljare i menyn på hemsidan.

För att sidan ska komma så högt som möjligt på Google har vi även sökmotoroptimerat den. När man sökmotoroptimerar tittar man bl.a. på texterna och funderar över vilket sökord man vill att varje sida ska ranka högt för. Sedan väver man in sökordet i texten, låter det ingå i rubrikerna i lagom mängd. Det är också bra att sökordet ingår i bildernas alt texter. Man ser över interna länkar på hemsidan osv osv. Det finns mycket du sälj skulle kunna göra på din sajt för att sökmotoroptimera den.

Hemsida till din psykologmottagning

Driver du också en psykologmottagning och behöver en ny hemsida? Jag hjälper dig gärna…oavsett om du är psykolog eller ej. Jag tycker det är kul att göra hemsidor och att sökmotoroptimera dem  Så hör gärna av dig!

Dela gärna sidan!