Hemsida till redovisningssbyrå Rolycke
WordPress hemsida - webbdesign Hemsidesdesign till företag Snygga webbsidor design 2018 Rolyckes redovisning VarbergHemsida till redovisningsbyrå Rolycke är klar. Hos Rolycke får du ett personligt omhändertagande och mycket stort engagemang. De hjälper dig med t.ex. redovisning, moms, bokföring och administration. De vänder sig till aktiebolag och enskilda firmor.

Hemsida till redovisningsbyrå Rolycke

De behövde en enkel hemsida för att visa sina priser. Den skulle gärna vara färgglad också. För Rolyckes Redovisning räckte det med den billigaste hemsidan.

Det hade egentligen önskat en hemsida i turkos eller cerise. Men det visade sig vara svårt att hitta bilder för redovisning och bokföring i de färgerna. Så hittade jag den här gulgröna bilden som jag tyckte var fin, så fick jag använda den istället. Jag justerade även deras logga och gjorde fjädern grön för att matcha det gröna på hemsidan.

Efter att jag hade gjort hemsida till redovisningsbyrå Rolycke klart

När hemsidan var klar till Rolycke redovisningsbyrå var klar lärde jag Nina Rolycke hur hon skulle redigera hemsidan. Så nu kan hon själv uppdatera priserna nästa år och är inte tvungen att anlita mig för att göra det. Oftast brukar jag visa hur man redigerar hemsidan genom att skicka över en hjälpfilm till kunden. Jag tycke att det är ett väldigt bra sätt för dem att ”minnas”. De kan spara min film någonstans på sin dator och ta fram den nästa år när det är dags att göra ändringar på hemsidan. Det är inte lätt att minnas hur man gör när en hemsida kanske inte förändras mer än en gång per år.

Vill du ha hjälp med din hemsida?

Oavsett vilken bransch du arbetar med så hjälper jag dig gärna att göra din hemsida också. Ta gärna en titt i mitt galleri! Gillar du tidigare jobb jag gjort så skicka mig gärna ett meddelande så lämnar jag offert  på din nya hemsida och svarar på eventuella frågor!

Dela gärna sidan!