Webbsida till ekonom
WordPress hemsida - webbdesign Galleri Snygga hemsidor 2018 Prenze Ekonomikonsult Täby Webbdesigner Annika Vallgren Hjälp med hemsidan

Hemsida till ekonom Prenze

Hemsida till ekonom Prenze är klar. Prenze arbetar som ekonomikonsult med Täby som bas. Här kan du få råd inom bokföring, redovisning, bokslut, skatt och lön. De är speciellt inriktade på småföretagare. Här hittar du alla deras kontaktuppgifter om du behöver få tag på en riktigt duktig ekonomikonsult.

 

 

Hemsida till ekonom Prenze

Prenze ekonomikonsult hörde av sig och ville ha en hemsida. De ville inte ha så mycket text på den, utan bara finnas sökbara och att det fanns kontaktuppgifter på hemsidan. En hemsida till ekonom behöver visa på seriositet och det tycker jag att den här hemsidan har. Riktigt vad som får den att se seriös ut utan så mycket text är svårt att säga. Kanske är det de dova färgerna, eller att alla kontaktuppgifter finns där tillgängliga.

De hade inga egna bilder, så jag tog ett foto som jag själv tagit. Bara så de skulle få upp hemsidan och göra den lite mer inbjudande än med bara text.

Prenze hade en logga sedan tidigare så den behövde jag inte göra. Men däremot har jag hjälpt dem med design av skyltar som de skulle sätta upp på väggen. För att det skulle bli så kostnadseffektivt som möjligt gjorde jag skyltar med deras logga och lite design som jag sedan laminerade. De fick även skylten som PDF ifall det inte skulle bli tillräckligt bra. De skulle då kunna vända sig till ett tryckeri med min PDF och få den upptryckt på stabilare skyltar.

När hemsidan var klar visade jag dem hur de själva skulle kunna lägga till text på hemsidan.

Vill du också ha en hemsida?

Är du ekonom eller har du något annat yrke? Oavsett vilket får du gärna vända dig till mig när du behöver en hemsida. Jag gör företagshemsidor som är både snygga och billiga. Jag har många nöjda kunder och hjälper gärna dig också med din hemsida! Kontakta mig så pratar vi om hur du vill att din ska se ut!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!