webbsida till PT Personlig tränare

WordPress hemsida - webbdesign Snygg hemsida galleri 2018 Muskelhörnan Massage PT Hemsida webbyrån Hjälp med hemsidan

Hemsida till massage och PT Muskelhörnan

Hemsida till massage och PT Muskelhörnan är klar. De fokuserar på välmående. Hos Muskelhörnan i Mariestad kan du få det mesta inom friskvård. De har både PT, gruppträningar, massage och kostrådgivning. Varför inte ge dig själv lite vardagslyx, kontakta muskelhörnan för en skön massage!

Arbetet med hemsida till massage och PT Muskelhörnan

Muskelhörnan behövde hjälp med en hemsida för att snabbt komma igång med sin verksamhet. Istället för att själv försöka lära sig allt om hur man gör en hemsida kontaktade Catharina Hagman från Muskelhörnan mig. Jag byggde snabbt upp hemsidan och visade henne sedan hur hon själv skulle redigera hemsidan. När man startar ett företag är det väldigt mycket man måst sätta sig in i och fixa. Att få hemsidan på plats, utan ansträngning är definitivt värt pengarna.

En hemsida till massage och PT behöver oftast någon form av bokningsfunktion. Till den här hemsidan använde vi oss av boka direkt. En bokningsfunktion gör att kunderna själva kan gå in och se i ditt schema när det finns lediga tider. Det gör att telefonen inte behöver gå lika varm som annars.

Bilder till hemsidan till massage och friskvård

Till hemsidor som handlar om spa, hälsosam mat, massage och friskvård finns det många bilder utan copyright man kan använda. Jag samlade ihop bilder jag tyckte blev bra. Med utgångspunkt från dem skapade jag en hemsida. Jag fick även lite foton på hur det ser ut hos Muskelhörnan. Alla dessa bilder jag jag sedan in där jag tycke att de passade.

Logga

När jag gjorde Muskelhörnans hemsida fick jag en logga som de fått hjälp med av någon annan.

Lägga foto på ägaren på hemsidan

När det är ett litet företag tycker jag att det blir mer personligt om man får se ett foto på vem som äger det. Det känns tryggare att veta vem jag kan förvänta mig att möta hos dem.

Fortsatt arbete med hemsida till massage och PT

Muskelhörnan har själva arbetat vidare med sin hemsida. De har bytt ut bilder och lagt in fler texter. Hemsidan har blivit ett aktivt verktyg för dem. Allt som händer står på hemsidan. Det är så en hemsida ska fungera tycker jag.

Dela gärna sidan!