webbsida till naprapat i Östhammar

webbsida till naprapat i Östhammar

Hemsida till naprapat NapraPatrick

Hemsida till Naprapat NapraPatrick är ett av mina första uppdrag. NapraPatrick har inte längre kvar den här hemsidan. Naprapat Patrik har fortsatt sitt arbete och hittas nu mera här istället: http://www.ttstudio.se/

Hemsida till Naprapat NapraPatrick

När jag gjorde hemsida till Naprapat NapraPatrick behövde de hjälp att få upp en enkel hemsida utan meny, bara så att de fanns sökbara på nätet och kunde kontaktas av presumtiva kunder. Om du har ett litet eller ett nystartat företag så rekommenderar jag att du tar hjälp med din första hemsida, så att du snabbt kommer igång med din verksamhet. Finslipa på hemsidan kan man förstås alltid göra. Men att snabbt få upp en enkel hemsida och att börja få in sina första kunder den vägen är viktigt.

Bilderna till hemsidan

På den här sidan använde vi bara en bild. Det var en bild som naprapat NapraPatrick själv hade. Den turkosa färgen var den han använde sig av i sina lokaler. Då var det extra kul tycker jag att få in den även på hemsidan.

Kontaktsida

Jag bjöd faktiskt på en kontaktsida också. Jag tyckte att de trots en låg budget borde ha en sådan också för att det ska funka smidigare med bokningar och kundkontakter

Vill du också ha en hemsida? Jag hjälper dig gärna! Är du naprapat eller liknande har jag nu mer lärt mig att det kan vara bra att lägga in en bokningsfunktion, så att kunderna själva kan se din kalender och boka in en tid som passar dem. Det finns faktiskt bokningsfunktioner som är gratis att använda om du har få olika typer av tjänster som du erbjuder. Vill du ha fler bilder till din hemsida? Idag finns det många sajter som erbjuder gratis foton, utan copyright. Dessa är fritt att använda även för kommersiellt bruk.

Dela gärna sidan!