Hemsida till taxibolag taxispeciallisten

Hemsida till taxirörelse Taxispecialisten Skapar hemsidor billigt i WordPress snygga hemsidor inspiration webbyrån Hjälp med hemsidan i Stockholm och Åkersberga

Hemsida till taxirörelse Taxispecialisten

Hemsida till taxirörelse Taxispecialisten i Norrort är klar. Hos dem kan du beställa taxiresor över hela Stockholmsområdet. De satsar på trygghet och miljö. När du beställer en taxiresa hos dem ska du inte bara komma dit du vill, du gör det på ett miljömässigt och säkert sätt också.

Hemsida till taxirörelse Taxispecialisten

När jag gjorde hemsida till taxirörelse Taxispecialisten fick jag ett antal bilder av dem. Utifrån dessa sydde jag ihop hemsidan. Jag utgick från färgen på fotot när jag valde övriga färger på hemsidan. Bilderna var lite suddiga, men det var det bästa som fanns att tillgå. Jag hittade faktiskt inte några svenska taxibilar alls i de bildbanker jag brukar leta. Och att ha bilder från hu det ser ut i Åkersberga, där de faktiskt arbetar tror jag ändå är bättre än att ha en bild på taxibilar någon annan stans.

En hemsida till taxirörelse behöver ha tydlig information om hur man bokar en resa. Det känns också tryggt att som resenär veta att just det här bolaget jag väljer att åka med har säkra bilar. Allt detta hade vi med på Taxispecialistens hemsida.

Tyvärr har de hunnit arbeta om hemsidan. Så går du in på deras hemsida idag ser den inte riktigt lika dan ut som när jag lämnade över hemsidan till Taxispecialisten.

Hjälp med hemsidan

Har du ett åkeri, en taxirörelse eller någon annan verksamhet så hjälper jag gärna dig att få en snygg hemsida också. Har du inga egna bilder så brukar det gå att hitta gratis foton i bildbanker. Att skaffa hemsida är faktiskt inte så dyrt. Det brukar även gå väldigt snabbt att få upp en hemsida. De flesta hemsidor gör jag på några få dagar. Perfekt lösning för dig som istället vill lägga tiden på att ta hand om och utveckla ditt eget företag. Låt mig ta hand om din hemsida istället!

Dela gärna sidan!