Hemsida till vårdföretag Pretii Health Care

Hemsida till familjeföretag Pretii healthcare

Nu är en hemsida till familjeföretaget Pretii healthcare klar. Marie och Martin är två sjuksköterskor som arbetar med vårdbemanning, hälsoekonomi, värdebaserad vård och upphandling. De har båda lång erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården.

De hade hittat en annan hemsida de tyckte om, så när jag designade den här så hämtade jag inspiration från den. Jag har tänkt på att använda mig av mycket färg och fina bilder precis som förlagan. I dagsläget är sajten bara på svenska men så snart externa är översatta kommer jag att lägga in ett språkval, så att den blir på engelska också.

Snygg hemsida till Pretiii Healthcare vårdbemanning

Bilder till hemsidan

På en hemsida till familjeföretag tycker jag att det är trevligt att få bilder på vilka som står bakom företaget. Bilden på Marie var egentligen en större bild som jag valde att beskära för att bli mer lik Martins.

Det var lite knepigt att hitta bilder till bildspelet här. Bilden för vårdbemanning var ju uppenbar, likaså bilden med sjukhuset men hälsoekonomi var svår att hitta någon bra bild till. Men till slut lyckades vi hitta en som blev bra. Ett foto uppifrån där man ser händerna på två personer som sitter. Den ena ser ut att vara läkare och har en vit sjukhusrock. De sitter och tittar på en dator tillsammans.

På vissa sidor saknades det bilder, där la jag in rutor med citat och viktiga definitioner. För att kontrastera mot den andra lila blev dessa rutor några nyanser ljusare.

Första sidan blev lite tom

Till att börja med blev första sidan lite tom. Det enda som fanns där var bildspelet. Så där la jag till små informationsrutor om deras olika verksamhetsområden med knappar så man kan klicka sig vidare om man vill läsa mer.

Vill du ha en hemsida till ett familjeföretag eller till ett större företag? Hör gärna av dig och berätta hur du vill att hemsidan ska se ut!

Dela gärna sidan!