Hemsida med kosttillskott

Hemsida om kosttillskott Omega 3

Omega 3s hemsida om kosttillskott är nästan klar. Här hittar du allt du behöver veta om omega 3. Vill du uppnå optimal hälsa, då kan omega 3 vara något för dig också. Omega 3 bidrar bl.a till bättre hjärthälsa, bättre blodtryck och förbättrad syn. Gå in på hemsidan för att läsa mer om de fördelar du kan uppnå!

WordPress hemsida - webbdesign Omega-3 Galleri snygga hemsidor webbdesign 2018 - webbdesigner Hjälp med hemsidan

Hemsida om kosttillskott till Omega 3

Här hittade jag ett tema som jag tyckte supermycket om. Så det köpte jag in. En hemsida om kosttillskott blir inte speciellt rolig med ett foto på en burk eller flaska med kosttillskott. I den här produkten ingår faktiskt även olivolja. Så därför letade jag upp en bild med olivolja på.

Hemsidans layout är lite speciell och det fungerar inte med vilken bild som helst. Den måste vara väldigt bred och flaskan eller oljan behöver vara väldigt liten för att inte bli kapad när man lägger upp det. Jag hittade ingen sådan bild och jag hittade ingen oljeflaska som blev bra att frilägga och placera på någon annan bakgrund heller. Det jag fick göra var att i Photoshop använda klonstämpeln och försöka repetera trästrukturen ut över hela bildens bredd. Jag lät det bli mer uttonat och målad känsla i strukturen längre bort från flaskan.

En hemsida om ett kosttillskott bör ha många fina bilder blandat med mycket sakkunskap för att få i alla fall mig att vilja köpa produkten. Tyvärr visade det sig vara väldigt svårt att hitta bilder på just olja. Det är tyvärr väldigt mycket oliver på oljefotona, vilket inte var helt optimalt för sidan. Så jag har blandat upp det hela med bilder på fisk och skaldjur, eftersom du kan få i dig omega 3 naturligt genom att äta dessa produkter.

Vill du också ha hjälp med en hemsida, kontakta mig för mer information!

Dela gärna sidan!