Hemsida till larmföretag ProCanvass

Hemsida till larmföretag ProCanvass

Hemsida till larmföretag ProCanvass är klar. ProCanvass säljer larm av olika slag.

  • Larmföretaget behövde modernisera sin hemsida. De största problemen med hemsidan var att:
    De kunde inte ändra kontaktinformationen i sidfoten.
  • Bokstäverna åäö hade ersatts av andra tecknen.
  • Deras gamla sidhuvud hade information och logotyper för samarbetspartners de hade då sidan gjordes. Nu ville de ta bort en av dem, eftersom samarbetet upphört.

Snygg hemsida 2018 ProCanvass design av webbdesigner Hjälp med hemsidan

Förslag på ny hemsida

Jag tog fram ett förslag på ny layout som jag själv gillade. Men mitt förslag var tydligen lite för mjukt för att vara en hemsida till ett larmföretag. De ville ha sin hemsida lite tuff och hård… de sålde ju inte garn.  Ett larmföretag behöver ha en lite tuffare och hårdare hemsida. För att få den lite tuffare bytte jag färg på rubrikerna och brödtexten gjorde jag helsvart istället för grå.

Jag köpte in en snygg bild till förstasidan eftersom det inte fanns så många fina inbrottsbilder i gratis bildbanker att välja mellan.

För att modernisera hemsidan gjorde jag så här

  • Logotyperna för deras samarbetspartners tyckte jag stal för mycket uppmärksamhet när de låg överst på sidan. Så därför flyttade jag ner dem lite och gav dem en egen rubrik.
  • Menyn, med knappar, som var på den gamla hemsidan är nog den detaljen som jag tycker gjorde att hemsidan såg lite föråldrad ut.
  • När jag designade hemsidan använde jag den röda färgen som finns i loggan även på hemsidan i övrigt. Det är lätt att ta fram färgkoden för logotyper eller liknande.

Det svåraste med att göra en hemsida till larmföretag var nog att få ordning på alla delar till larmen. Men det fick jag hjälp att reda ut.

Hemsida till företag

Behöver du också hjälp med hemsidan till företaget? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker. Kontakta mig gärna för mer information!

Dela gärna sidan!