Design av kursintyg

Mall för kursintyg till Goliat

Mall för kursintyg till Goliat är nu klar. Goliat håller olika utbildningar och kurser inom ledarskap.

När de håller utbildningar brukar de dela ut diplom vid sista kurstillfället.

De brukar ofta ha olika layouter på trycksakerna till varje kurs. Det är trevligt med lite variation och det är enklare att se skillnad på kursmaterialet. Det var lika dant för den här utbildningen. Just den här kursen hade fått ett team som paddlar tillsammans som bakgrund på alla trycksaker.

Jag fick det här dokumentet med all viktig information i olika textrutor och fick i uppgift att snygga till det innan tryck. Det enda kravet som ställdes var att de själva skulle kunna gå in och byta namn på deltagarna.

Kursintyg utförd kurs layout

Kursintyg utförd kurs layout

Mall för kursintyg

När jag fick den här mallen för kursintyg var det första jag gjorde att ta bort fyllningen och kantlinjer på textrutorna. Den här bakgrundsbilden var svår att lägga text ovanpå eftersom den varierar mycket i färg. Då är det svårt att hitta någon textfärg som kontrasterar bra hela tiden. För att man ska kunna läsa vad som står i kursintyget gjorde jag en halvgenomskinlig bakgrund och la ovanpå bakgrundsbilden.

Just den här mallen för kursintyg skulle skrivas ut på egen skrivare. Jag valde därför att inte ha bakgrunden ända ut till kanten, för det vet jag sedan tidigare att det kan ge problem på vissa skrivare.

Eftersom de själva ville redigera mallen för kursintyget valde jag att låta den ligga kvar i Word. Då är det lätt att gå in och redigera mallen också.

Behöver du mallar för kursintyg eller andra dokument?

Vill du också ha hjälp med mall för kursintyg eller andra trycksaker så hjälper jag dig gärna. Jag arbetar både i Word, InDesign, Illustrator och Photoshop för att du ska få ett riktigt snyggt och användbart dokument.

Hemsida till företag

Behöver du också hjälp med hemsida till företag? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker. Kontakta mig gärna för mer information!

Dela gärna sidan!