Hemsida till redovisningsekonom Equinomica

Hemsida till redovisningsekonom Equinomica

Hemsida till redovisningsekonom Equinomica AB är klar. Behöver du hjälp med bokföring, löner, marknadsföring, bokslut och liknande kan du vända dig till Equinomica. Equinomica har en intressant kombination av tjänster. Johanna Rokka, som är ägare, var själv intresserad av hästar. Hon hjälper olika hästrelaterade verksamheter med bokföring, skatt, lön osv.

WordPress hemsida - webbdesign Snygga webbsidor Hemsida till Ekonom Equinomica Snygga hemsidor 2018 Galleri Webbdesign Hjälp med hemsidan webbyrå i Stockholm och Åkersberga

Hemsida till redovisningsekonom Equinomica AB

Equinomica ville ha en hemsida, bestående av en sida där all information fanns. Istället för en enkel sida med bara text och bilder ville jag göra en mer arbetad, skräddarsydd hemsida som hade det lilla extra. Till den här hemsidan har jag använt temat Bulk. Bulk imponerade stort måste jag säga. Det fanns många färdiga komponenter och det var lättjobbat. Jag tyckte också mycket om hur menyn beter sig. När man scrollar ner krymper menyn ihop men ligger hela tiden kvar överst på sidan.

När man arbetar som redovisningsekonom och med bokföring osv. är det viktigt att vara pålitlig. Jag ville visa att Equinomica är pålitliga genom att skapa en ganska strikt, men trevlig hemsida. Jag valde den beige bruna accentfärgen eftersom de vänder sig till hästrelaterade verksamheter. För att öka förtroendet la vi även in en bild på ägaren Johanna Rokka.

Rubriker med ikoner

Jag har använt mig av rubriker med ikoner för att lista tjänsterna. Från start hade jag byggt sidan lite längre. Jag hade velat ha en beskrivande text för varje av deras tjänster. Men Equinomica själva ville att jag skulle korta ner sidan. Så jag tog bort beskrivningarna för att korta ner sidan lite.

Kopplingar till sociala medier

På sidan har jag lagt in länkar till sociala medier så som Facebook, Instagram och LinkedIn.

Foto

Fotot jag fick på grundaren Johanna var väldigt mörkt. Så det jag gjorde var att öppna upp fotot i Photoshop och öka exponeringen. Det gav ett mycket ljusare foto som passade bättre in på den här sidan.

De hade en logga sedan tidigare, så den la jag bara in på hemsidan.

Kontaktuppgifter

Här fanns det inbyggt i Temat en modul för adress, telefon, mail och Google maps. Det var väldigt smidigt och resultatet blev väldigt snyggt! Vi valde att placera kontaktuppgifterna tidigt på hemsidan så att det ska vara enkelt för mobilsurfare att hitta dem.

Mobilvänlig

Idag är det allt fler som använder mobilen för att surfa. Det är därför viktigt att alla hemsidor är mobilanpassade.

Behöver du också en riktigt snygg hemsida?

Hör av dig, så pratar vi om hur du vill att din hemsida ska se ut! Kanske vill du ha några speciella funktioner så som kontaktformulär, blogg, flera språk eller kanske pop-upp meddelande? Vad gillar du för färgsättning? Låt oss tillsammans skapa en hemsida som både du och dina kunder gillar.

Vill du ha hjälp att göra en snygg hemsida till företaget? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker.

Dela gärna sidan!