Snygg hemsida till revisionsbyrå Strix revision

Hemsida till revisionsbyrå Strix Revision är klar. Strix kan hjälpa dig med revisionen, men erbjuder även hjälp vid förvärv, likvidationer, företagsutbildningar och hjälp vid konkurser.

WordPress hemsida - webbdesign hemsida till revisor Snygga hemsidor 2018 galleri med hemsidor som är responsiva Hemsida till revisionsbyrå Strix revision webbdesigner Hjälp med hemsidan

Hemsida till revisionsbyrå Strix

När jag hade fått texterna från Strix började jag bygga upp deras hemsida. De bilder jag hade till att börja med var arkitektur, mötesrum och miniräknare. Det var inte alls vad de hade tänkt sig. De ville ha hemsidan med hav och blått för att matcha sin logga. Så jag bytte ut fotona och gjorde lite mindre justeringar. Bilderna är både vanliga och med parallaxeffekt.
En hemsida till revisionsbyrå behöver ge förtroende hos läsaren. Det gör vi här genom att berätta om Christina Strokirks yrkeserfarenheter och utbildning. Innan man anlitar henne kan man kontrollera att hon har haft liknande uppdrag tidigare. Det kommer också att komma ut ett foto på Christina. Det ger besökarna på hemsidan en viss trygghet eftersom de vet vem som finns bakom företaget. Vi har även lagt ut alla kontaktuppgifter. Att företaget har en adress och telefonnummer så man kan besöka dem eller kontakta dem gör att man upplever företaget som mer pålitligt.

Behöver du hjälp med hemsidan?

Behöver du en hemsida till revisionsbyrå eller någon annan verksamhet? Jag hjälper dig gärna att bygga upp hemsidan. Det jag vill veta för att kunna ge dig ett kostnadsförslag är hur du tänkt dig hur din hemsida ska se ut, hur många sidor och behöver du några speciella funktioner. Sedan får du gärna skicka mig länkar till andra hemsidor som du gillar. Jag kopierar inte någon annan hemsida, men jag vill gärna veta vad du har för smak. Det blir då lättare för mig att göra en hemsida som verkligen känns som din och som du gillar.

När jag gör hemsidor brukar jag försöka hitta gratis teman att använda mig av. Har du inte bilder själv för hemsidan så försöker jag hitta gratis foton i olika bildbanker som vi kan använda.

Vill du ha hjälp att göra en snygg hemsida till företaget? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker.

Dela gärna sidan!