Hemsida till uppfödning av katter

WordPress hemsida - webbdesign Snygg webbdesign Galleri 2018 Snowtoddlers kattuppfödning Webbdesigner Hjälp med hemsidanDet här är en hemsida till kattuppfödning Snowtoddlers. Det är min syster som driver den. Det här är årets julklapp till henne. Den här sidan är just nu under uppbyggnad det som återstår att göra är att ersätta texterna och lägga in mer foton.

Hemsida till kattuppfödning är svårt har jag förstått

Texter till katthemsidor

När man gör en hemsida till en kattuppfödning är det mycket man måste tänka på. Jag kan inte författa texterna åt henne. Det måste hon göra själv. Det är mycket facktermer inom kattuppfödning.

Bilder från bildbanker

En hemsida till kattuppfödning får heller inte använda bilder från en bildbank fick jag veta efter att jag hade gjort ett sidhuvud med bildbankskatter. Tyvärr hade Snowtoddlers inga egna foton på katter där katterna var frilagda från bakgrunden. Så jag fick ta de foton som fanns och softa dem lite i kanten. Jag hade fördragit min första utgåva av sidhuvudet, men är det inte ok så är det inte.

Fortsatt arbete med hemsidan

Hemsida till kattuppfödning Snowtoddler kommer att uppdateras och kompletteras av min syster i fortsättningen. Jag vill ju inte orsaka att hon blir jagad av galna ”katt-tanter” och djuraktivister bara för att jag råkar skriva något som inte är så politiskt korrekt i kattbranschen.

Behöver du också en hemsida?

Har du också en kattuppfödning och behöver en hemsida till den? Om du gillar mina andra jobb får du gärna kontakta mig. Jag kanske kan hjälpa dig med hemsidan till din kattuppfödning!

Dela gärna sidan!