Hemsida för homestyling

Inreda rum - Snygga hemsidor gjorda av webbyrån Hjälp med hemsidanHemsida till homestylingföretag Inreda Rum är klar. Behöver du hjälp med homestyling och att inredning är det dem du ska kontakta. De riktar sig till både företag och privatpersoner. De befinner sig i Tyringe, så de jobbar mot

Hemsida till homestylingföretag

Hemsida till homestylingföretag Inreda Rum

Homestyling är ett vanligt sätt att, inför en försäljning, öka värdet på sin bostad. Studier visar att bostadspriserna ökar mest om köparna trivs och känner sig avslappnade. Genom att plocka bort, skala av och lägga till eller ta bort saker skapar du en trivsam miljö för dina spekulanter. Inreda Rum hjälper dig att styla din bostad eller erbjuder dig en konsultation för att din bostad ska bli så attraktiv som möjligt inför försäljningen.

Inredning

Vårt val av möbler och färger påverkar oss både medvetet och undermedvetet. Genom att göra medvetna val kan vi åstadkomma stora förändringar både av arbetsplatsen och hemmet. Det måste både fungera i vardagen och vara fint. Anlita Inreda rum för att få hjälp med t.ex. gardiner, färgval och möbler.

Hemsida till homestylingföretag Inreda rum

Inreda Rum finns i Skåne. Kärnan i den här hemsidan är ju förstås de vackra inredningsbilderna i galleriet. Utifrån dem har jag försökt göra en så tilltalande sida som möjligt. Med så här fina foton blev uppdraget väldigt enkelt.

Jag la fem fina och matchande bilder direkt på första sidan så att det tydligt ska framgå att det är homestyling och inredning de arbetar med.

Inreda Rum är väldigt aktiva på Instagram, så jag la flödet därifrån på hemsidan. Då kommer fotona från Instagram automatiskt att visas även på hemsidan. Då blir det mycket smidigare för dem. De behöver inte behöver lägga upp bilder på båda ställena. Det är ju lätt att sådant som är lite bökigt helt enkelt inte blir av. Men nu sköter bilderna sig själva. Ny dokumentation av jobb kommer automatiskt in på hemsidan också.

Hjälp med hemsidan

Driver du ett homestylingföretag eller någon annan intressant verksamhet så hjälper jag gärna dig också med din hemsida. Hör av dig!

Dela gärna sidan!