Hemsida till frisör Rufs och Kalufs
WordPress hemsida - webbdesign Snygga webbsidor Rufs och Kalufs frisörsalong 2018 Webbyrån Hjälp med hemsidan i Stockholm Åkersberga

 

Hemsida till frisörsalong Rufs och Kalufs var väldigt kul. Rufs och kalufs är en mysig liten frisörsalong i centrala Stockholm. De hjälper dig gärna med ditt hår och erbjuder en lång rad behandlingar. Exempel på tjänster som frisörsalongen erbjuder: klippning, toning, spa-klippning, fransar, bryn, hairtalk, extensions, olaplex och kabelo. Det är salongen som verkligen har allt!

Hemsida till frisörsalongen

Jag kan börja med att berätta att den här hemsidan har jag inte varit med och gjort från början, utan bara vidareutvecklat och förbättrat den.

Hemsida till frisörsalong Rufs och kalufs

Det här har jag gjort

Jag har gjort mindre ändringar på frisörsalongens hemsida. Jag har t.ex. lagt telefonnummer tidigare på hemsidan och klickbart, så att det ska bli enklare för kunderna att kontakta dem och boka tider.

Jag har sökmotoroptimerat hemsidan genom att bl.a. lägga till beskrivningar av de olika tjänsterna. Länkat internt mellan sidorna. Mer information om vart salongen finns osv.

Lagt till bilder – frisörsalongen hade precis haft en fotograf på besök. Att ha nya fina bilder blev förstås ett jättelyft för hemsidan.

Strukturerat upp sidan i en logisk struktur, så att det blir lättare både för besökare och sökmotorer att förstå vad hemsidan handlar om.

Hemsidan till frisörsalongen fungerade väldigt dåligt på mobiltelefoner. Den ena rutan på första sidan syntes inte alls. Så det åtgärdade jag.

Inte bara hemsidan

Förutom hemsida till frisörsalong Rufs och Kalufs har jag hjälpt till med olika betygssajter, Facebook och Google my business.

Att lära sig använda WordPress

När jag gör hemsidor lär jag även ut hur man redigerar hemsidan. Så det har jag hjälpt Rufs och Kalufs med också. Det är ju meningen att kunderna själva ska kunna underhålla sina hemsidor när jag är klar med mitt uppdrag. Det är faktiskt väldigt mycket lättare att redigera en hemsida som är gjord i WordPress än en vanlig html-sida. Många är rädda för att jobba med sin hemsida eftersom de tror att det ska vara svårt.

Hemsida till frisörsalong

Vill du också ha en hemsida till frisörsalong? Gillar du mina andra jobb, så kanske jag kan hjälpa dig med din hemsida också. Kontakta mig gärna info@hjalpmedhemsidan.se

Dela gärna sidan!