Hemsida till jurist Bolagsjuristerna

WordPress hemsida - webbdesign Snygga webbsidor galleri 2018 Bolagsjuristerna Stockholm Älvsjö Webbdesigner Hjälp med hemsidanHemsida till Bolagsjuristerna

Det här är en hemsida till juristerna: Bolagsjuristerna. Bolaget kan hjälpa dig att starta eget företag och bistå dig vid konkurser eller likvidationer. De kan hjälpa till med redovisning, bokföring och revisioner, både för svenska och utländska bolag. Bolagsjuristerna hittar du i Älvsjö Stockholm.

Hemsidan

När jag fick uppdraget hade deras hemsidan försvunnit helt, med kod och allt. Det första jag gjorde var att kolla ifall webbhotellet hade koden. Det var väldigt länge sedan sidorna försvann, så där fanns det inget att hämta. Jag lyckades faktiskt få tillbaka materialet från wayback mashine. Det gjorde att de inte behövde skriva om all text igen.

En hemsida till jurister skiljer sig inte så mycket från andra hemsidor. Utan precis som vanligt så gällde det sedan att sy ihop hemsidan med texter, tema, bilder och banner.

Istället för att göra hemsidan tvåspråkig har de valt att lägga det på två domäner. Den engelska motsvarigheten heter Companylawyer. Om man går in på hemsidan så ser man kopplingen mellan de båda sajterna genom att jag lagt en flagga för språkval. Fördelen med att ha två domäner är ju att man kan ha olika domännamn. ”Bolagsjuristerna” känns som en väldigt dålig domän att ha i andra länder än Sverige. Men genom att ha två olika domäner, men med en flagga för att välja språk, kopplas man automatiskt till den andra domänen.

Bolagsjuristerna ville ha ett stort sidhuvud med logga och fru Justitia. Till den här hemsidan testade jag många olika färger. Jag tyckte det var svårt att hitta en bakgrundfärg till sidhuvudet som visade på seriositet. Det var också svårt att göra ett sidhuvud som fungerade bra på både datorer, laptops, paddor och mobiltelefoner. Att klippa huvudet av fru Justitia var ju inte så bra. Men till slut fick jag till en bra placering av henne.

Är du också jurist och behöver en hemsida? Jag hjälper dig gärna med det! Kontakta mig gärna!

Dela gärna sidan!