Hemsida till journalist

WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor galleri 2018 Journalist Cecilia Josefsson Webbdesigner Hjälp med hemsidan

Hemsida till en Journalist

Det här är en hemsida till journalist Cecilia Josefson. Cecilia är en journalist med många år i branschen. Hon har en mycket intressant bakgrund från Dramatiska institutets radiolinje och musikerutbildningar från flera skolor. Hon använder sin bakgrund i musikervärlden för sitt berättande och för att ge perspektiv på samhället.

Hemsida till journalist Cecilia Josefson

Det här uppdraget började med en ordentlig undersökning. Cecilia ville ha en hemsida där man inte såg hela menyn med en gång. Efter mycket letande lyckades vi hitta det här temat.

En hemsida till journalist bör ju innehålla information om tidigare uppdrag, journalistik och kontaktinformation. Det ska vara en onlineportfolio helt enkelt. Så de här sidorna la vi förstås in även på Cecilias hemsida.

Logotyp

För att hemsidan skulle bli komplett behövdes även en logga. Jag hjälpte till att ta fram några olika förslag. Vi ville ha en ganska enkel design på loggan. Vi ville inte att loggan skulle vara det som dominerade på hemsidan. Ett av mina förslag såg ut som text från en gammal dymo. En svart remsa med vit text. Men den här med svart text var den som valdes till slut.

När hemsidan var klar

När hemsidan var klar visade jag henne hur hon själv skulle redigera sin hemsida. För henne är det förstås viktigt att uppdatera hemsidan med aktuella uppdrag och för att visa att hon är aktiv som journalist.

Hemsida till journalist

Är du också en journalist och behöver en hemsida? Jag hjälper dig gärna oavsett om du är journalist eller ej. Jag tycker det är kul att göra hemsidor. Att få uppdrag till olika branscher och av människor som har olika behov, tycke och smak gör arbetet väldigt varierat och spännande. Hör gärna av dig till mig så pratar vi om hur din hemsida ska se ut!

Dela gärna sidan!