Hemsida till terapeut

WordPress hemsida - webbdesign Hemsida till Livefullness - Design av Hjälp med hemsidan en billig webbyrå i Stockholm

Hemsida till terapeut Lifefullness

Hemsida till terapeut Lifefullness är klar. De arbetar med Emotion code och body code som är en behandlingsmetod som genom kommunikation med det undermedvetna kan frigöra negativ energi och obalanser. Behandlingarna utförs per telefon eller mail, så du kan få behandling, även om du inte befinner dig på Hammarö.

Den här hemsidan tycker jag själv är extra snygg. Josefin Kumlin, på Lifefullness, gillar hav och stränder. Så här försökte jag skapa en hemsida som utstrålar harmoni.

Jag har blandat Josefins bilder med bilder från en bildbank. Hon ville ha en sida som var personlig och som inte upplevdes som en mall. Känslan av mall minskar när man använder sig av egentagna foton. Speciellt fotot i sidfoten på Josefin gillar jag.

Hemsidan blir också mer personlig och man ser vem som står bakom hemsidan.

Mycket text

Josefin har mycket text på sin hemsida, det är väldigt bra ur sökmotoroptimeringssynpunkt. Med mycket text är det lättare för Google att se vad sidan handlar om och kommer också skicka mer besökare till den.

Bokningsfunktion

En hemsida till terapeut, frisör och liknande kan ibland behöva en bokningsfunktion. En mycket smidig tjänst för detta är boka direkt. Man går helt enkelt in där och fyller i sina uppgifter om vilka tider man arbetar, hur lång tid varje behandling tar osv. De har en gratis tjänst som man kan använda sig av om man bara har en eller två behandlingar. Men annars kostar det lite. Men jag tror definitivt att det är värt pengarna. Då behöver inte sköta bokningarna över telefonen, utan kan frigöra den tiden till att ägna dig åt behandlingarna. Ett annat exempel på den här bokningsfunktionen kan du hitta hos muskelhörnan.
Vill du också ha en hemsida? Jag hjälper dig gärna oavsett vad du arbetar i för bransch. Hör av dig så pratar vi om hur du vill ha din hemsida. Du når mig lättast på info@hjalpmedhemsidan.se.

Dela gärna sidan!