Hemsida till djurpark Ormöga Kamelranch
WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor exempel 2018 Ormöga Kamelranch Öland Borgholm Webbdesign Hjälp med hemsidan

 

Hemsida till djurpark Ormöga kamelranch är klar. Ormöga kamelranch hade en hemsida redan som jag har snyggat upp. Det jag gjorde för att modernisera den var att byta layout, strukturera upp menyn och ta bort widgetfältet på höger sida. Jag la även in ett bildspel som visar de olika delarna av deras verksamhet.

På den här hemsidan hade vi lite problem med bilderna till bildspelet. Ormöga Kamelranch hade fina bilder, men i stående format. När man beskar dem känns de lite avhuggna. Det fanns heller ingen möjlighet att ta nya foton eftersom kamelerna inte gick ute. Så vi fick göra så gott det gick. Har du problem med ditt bildspel?

Den här hemsidan skulle verkligen vinna på att få lite nya bilder. Men när jag gjorde jobbet fanns det tyvärr inga kameler hemma. Men jag hoppas att de lyckas ta lite fina bilder till nästa sommar.

Jag strukturerade även upp deras meny, så att allt inte skulle ligga på den översta nivån, utan fanns grupperat under några kategorier. Det blir då lättare för en besökare att hitta den information de söker.

Snygg hemsida exempel och inspiration Hemsida före ändringar Omröga kamelranch Hjälp med hemsidan snyggade till den

Ormöga Kamelranch före modernisering

Hemsida till djurpark eller andra verksamheter

Oavsett om du driver en djurpark eller ej så hjälper jag dig gärna med en hemsida till din verksamhet. Tänk om du kunde få fler betalande kunder genom din hemsida! Det kan du faktiskt! Jag hjälper dig att bygga upp en attraktiv hemsida som lockar besökare. Jag kan fixa allt från själva hemsidesbyggandet, loggan, gratis bilder och snygga trycksaker till din verksamhet. Jag åtar mig även att som i det här fallet snygga upp och modernisera befintliga hemsidor.

Dela gärna sidan!