Hemsida till elkonsult Stelkon

Stelkon är ett konsultföretag inom elbranschen. Hos dem kan du få hjälp med el- och teleprojekteringar, belysningsberäkningar och ledningsdimensioneringar. De har lång erfarenhet och många år i branschen även om företaget är relativt nystartat.

Hemsida till elkonsult Stelkon  

Hemsida till elkonsult Stelkon

När jag fick det här uppdraget hade de tittat ut en annan sida som de gillade. Den var visserligen inte gjord i WordPress, men det går ju ändå att samla inspiration från den. Hemsidan de hade tittat på hade mycket vitt, en smal vinröd rand överst och ett bildspel precis som den här.

För en elkonsult som Stelkon är det viktigt att inge förtroende. Det tycker jag Stelkon gör genom att de berättar om sina många år i branschen och stora projekt som de genomfört. Jag gillar när företag har alla kontaktuppgifter lätt åtkomliga, man får både gatuadress och telefonnummer där man kan kontakta dem. Det gör att i alla fall jag litar mer på företaget i fråga.

Stelkon hade många fina bilder att välja mellan för de uppdrag som de genomfört, det ger ju ett väldigt fint intryck när man kommer in på hemsidan.

Dela gärna sidan!