Hemsida till second hand affär Camillas Kläder

Hemsida till second hand affär Camillas kläderHemsida till second hand affär Camillas Kläder

Camillas kläder en en second handaffär med kläder av hög kvalité. De vänder sig till både män och kvinnor och har ett stort utbud av kläder skor och accessoarer. De ligger på Fleminggatan 28 i Stockholm, så har du vägarna förbi så rekommenderar jag ett besök i den här fina second hand affären.

En hemsida till second hand affär är nog ett måste för att synas eftersom det finns så många second hand affärer idag. Det har blivit trendigt att använda retro kläder.

Hemsida till second hand affär Camillas Kläder

Miljöaspekten har dessutom uppmärksammats mycket på senaste tiden. Vi kan inte fortsätta att konsumera i den takt som vi gör idag.

Hemsidan till second hand affären Camillas kläder

De hade tittat ut en annan hemsida som de tyckte var snygg. Så den hämtade jag inspiration ifrån. De hade även sett ut en klädbild som de gillade på Shutterstock. Så med dessa som utgångspunkt gjorde jag designen för hemsidan.

Idealet för kunderna hade förstås varit att det lades upp en webbshop där alla nya plagg som kom in i butiken hamnade. Men det ger en ohållbar arbetsbörda eftersom plaggen bara finns i ett exemplar. Men det den här second hand affären gör för locka in kunder är att de har ett Instagramkonto där de visar kläderna de fått in för försäljning.

På en hemsida till en second hand affär är det förstås viktigt att visa kontaktuppgifter, gatuadress och vilka inlämningstider de har. Det är ju tråkigt ifall kunder som kommer för att lämna in kläder tvingas ta dem med sig igen. Så det är viktigt att vara tydlig med hur inlämning fungerar.

Vill du ha en hemsida?

Vill du ha en hemsida till en second hand affär, eller någon annan verksamhet får du gärna kontakta mig!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!