Hemsida till skönhetssalong
Snygg hemsida Skönhetssalong Wellness 7 U Umeå webbdesigner Hjälp med hemsidan i Åkersberga och Stockholm

 

Hemsida till skönhetssalong Wellnes 4 U är nu klar. De erbjuder många olika alternativ så som sockervaxning, naglar, spraytan, lpg, fransar och bryn. Befinner du dig i Umeå rekommenderar jag verkligen att du unnar dig en stunds vardagslyx på skönhetssalongen!

En hemsida till skönhetssalong behöver också foton

Arbetet med den här hemsidan innebar en del bildbehandling för att t.ex. få bilderna till första sidan i samma storlek. För skönhetssalonger är det viktigt att bygga upp rätt stämning på hemsidan med hjälp av bilder. På Wellness 4U:s hemsida har vi även lagt upp många arbetsprover på t.ex. naglar, bryn och fransar som de har gjort. Jag har försökt att skapa en hemsida som är så tilltalande att du gärna vill besöka deras salong också.

Bokningstjänst

På en hemsida till skönhetssalong behöver man någon form av bokningstjänst. Hos Wellness 4U använder vi Boka direkt. På så sätt kan kunderna enkelt själva göra sin bokning. Du behöver inte hantera bokningar per telefon. Erbjuder du endast några få tjänster finns Boka direkt gratis, annars tillkommer en liten avgift varje månad.

Även om det finns en bokningstjänst så har vi valt att lägga till kontaktuppgifter över allt på hemsidan. Det ger en öppenhet och det är lätt att slå en signal.

Hemsidor till skönhetssalonger

Driver du en skönhetssalong eller någon annan verksamhet? Handen på hjärtat, behöver inte du också en hemsida? I så fall hjälper jag dig gärna. Skicka mig gärna ett mail och berätta hur din hemsida ska se ut. Behöver du några speciella funktioner? Hur många sidor har du tänkt? Känner du dig osäker på hur du vill att din hemsida ska se ut? Besök gärna galleriet, där kanske du kan hitta inspiration. Kanske har du redan en bild vi ska utgå från? Kanske har du sett en annan hemsida du gillar? Bilder till hemsidan brukar gå att hitta i gratis bildbanker. Du behöver även fundera över vilket webbhotell du ska välja.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!