Hemsida nystartat företag

Hemsida nystartat företag

In Alla inlägg, Hemsidor, Starta eget by Annika Vallgren

Har du ett nystartat företag så behöver du förmodligen ha en hemsida också. Hos Hjälp med hemsidan kan du få en snygg och väldesignad hemsida till ett bra pris. Att betala för den här hjälpen är faktiskt billigare än att göra jobbet själv! Jag ska förklara hur.

Med en hemsida kan du nå ut till fler presumtiva kunder. Du kan informera om din verksamhet och berätta om dig själv. En hemsida till ett nystartat företag är viktigt att den kommer upp väldigt snabbt, gärna redan innan verksamheten drar igång faktiskt. Det tar alltid ett tag för Google att hitta och lista hemsidor. Det gör att du inte kommer att få några besökare från Google i början. Jag vet att det gör väldigt många nystartade företagare väldigt besvikna. De tror att bara man får upp en hemsida så kommer kunderna att stå i kö. Så är det tyvärr inte. Du måste ge hemsidan lite tid och kanske arbeta ännu mer med den för att den ska hamna högt på Google.

Hemsida nystartat företag
Skaffa hemsida till nystartat företag

BILLIG HEMSIDA NYSTARTAT FÖRETAG

Om ditt företag är nystartat vill du förmodligen hålla en låg budget. Det är ju så mycket som pengarna ska räcka till och man är rädd att lägga ut för mycket pengar på hemsidan. Gör du din hemsida själv så kan den bli gratis, men den kommer att kosta dig väldigt mycket svett och tårar. Är det inte bättre att anlita hjälp med hemsidan om du har ett nystartat företag, så att du kan ägna dig åt din verksamhet istället? För att få en riktigt billig hemsida till ett nystartat företag kan du anlita mig för att göra en mindre hemsida med t.ex. två sidor. Då är du i alla fall igång med hemsidan. Sedan kan du själv lägga till fler sidor på hemsidan.

Att installera WordPress (det verktyg man gör hemsidorna i) tar bara en liten stund för mig. Om det går snett under installationen så reder jag upp det. Men bara installationen av WordPress tog mig många timmar första gången. Jag förstod inte vart jag skulle skriva min text. Hur jag gjorde för att lägga in bilder. Sedan måste hemsidan göras snygg också. Du vill kanske ha ett kontaktformulär osv. Att anlita mig för att göra en billig hemsida till ditt nystartade företag tror jag är smart. När allt väl är på plats så kan du själv lägga in fler sidor och ändra. Men att anlita mig för att installera och göra de två första sidorna tycker jag är ett smart val. Att göra en hemsida själv kanske tar dig 60 timmar. Det är tid som du skulle kunnat lägga på din verksamhet istället och att marknadsföra den och skaffa dina första kunder. Att göra en hemsida själv är inte gratis, eftersom det kostar mycket tid.

BESTÄLL HEMSIDA TILL NYSTARTAT FÖRETAG

Vill du ha en offert på din nya hemsida, tveka inte att kontakta mig!

FÖRSLAG PÅ FORTSATT LÄSNING: