Hemsida till företag

Hemsida företag
Här får du hjälp med hemsida till företag

Hos Hjälp med hemsidan i Stockholm får du hjälp att ta fram en hemsida till ditt företag. De företagshemsidor jag gör kostar bara 9900 kr (engångskostnad) + en årlig avgift till webbhotellet. Du får en hemsida till företaget, som är både snygg och väldesignad. Men låt mig berätta lite mer!

Att ha en hemsida till företag är A och O idag. Facebook och andra sociala medier också är betydelsefulla förstås, men att ha en hemsida till företaget är ännu viktigare faktiskt. På företagets hemsida kan ni profilera er, visa upp er portfolio, berätta om era tjänster, ha öppettiderna, svara på frågor och låta tidigare kunder komma till tals. En egen hemsida till företaget har dessutom större synlighet än vad en Facebooksida har. Därför tycker jag att ni ska skaffa en företagshemsida.


Vad ingår när man beställer en hemsida till företaget?

När du beställer en hemsida till företag kan du

 • Installation av WordPress
 • En sida med enklare design
 • Uppdatera & ändra själv
 • En gratis layout-mall
 • Bilder från gratis bildbanker om du saknar egna
 • Mobilanpassad hemsida
 • Jag brukar dessutom bli färdig med hemsidor till företag väldigt snabbt (men tiden det tar beror förstås på hur stort uppdraget är)

Vad ingår inte när du köper hemsida till företag?

I mitt uppdrag med att göra företagshemsidor är det flera saker som inte ingår

När du beställer din hemsida är det viktigt att du vet vad som inte ingår i köpet också. När du köper hemsida till företaget ingår inte:

 • Framtagning av texter
 • Korrekturläsning och förändring av texten
 • Fotografering och bildbearbetning
 • Webbshop
 • Avancerad design
 • Förändringar och omkodning av layoutmallar
 • WordPress-utbildning
 • Inköp av tema/layoutmall
 • Logotyp
 • Fler sidor än avtalat
 • Sökmotoroptimering
 • Underhåll och framtida uppdateringar

Många av dessa saker kan du välja till för att få en mer avancerad hemsida, men det är inget som ingår i det här erbjudandet för 9900 kr. Jag har kontakt med skribenter och fotografer, som jag gärna förmedlar kontakten till.


Du kommer själv att kunna ändra företagets hemsida

Hur ändrar jag min nya företagshemsida?

En fråga som kunder ofta funderar över är hur de själva ska kunna ändra hemsidan. Det är lätt! När jag är klar med mitt arbete kommer du att få inloggningsuppgifterna till sidan.

Då kan du logga in och göra förändringar på hemsidan själv. WordPress är ett väldigt lättanvänt system och det är väldigt smidigt att ändra texter och byta ut bilder i efterhand. När hemsidan väl är skapad så är det inte speciellt mycket svårare än Word att arbeta med.

Kan jag få hjälp att komma igång?

Behöver du hjälp att komma igång med företagets nya hemsida? Ibland händer det att kunder vill ha hjälp att komma igång. Det är absolut något jag kan hjälpa till med. Du kan välja mellan att vi träffas och går igenom din hemsida, pappersdokumentation eller att du får en hjälpfilm som visar hur man redigerar hemsidan. Hur mycket det kostar beror på vad just du behöver. Men för närvarande fakturerar jag 750kr/timme för de jobb jag gör.


Vem sköter underhållet av hemsidan?

Om företagets hemsida behöver uppdateras hjälper jag dig gärna, men det är inte något som ingår när jag gör din hemsida

En hemsida behöver underhåll ibland. Förutom att du kanske vill byta ut priser eller byta ut någon bild här och där på din företagshemsida så kommer det uppdateringar. När du är i inloggat läge på hemsidan kommer du att se aviseringar för nya uppdateringar för både WordPress och de tillägg som behövs för din hemsida. När det kommer nya plugins och uppdateringar är det bra om du installerar dem. Det gör att nyupptäckta säkerhetshål täpps igen och du får nya funktioner. Men det är du själv som sköter allt underhåll och alla förändringar av din hemsida.

Vad ska man skriva om på företagets hemsida?

Vad bör man ha med på en hemsida? På en företagshemsida tycker jag att man åtminstone ska ha med sidorna Hem, Om oss, Tjänster och Kontakt.

 • Hem bör berätta vad ni gör på ett sammanfattande sätt.
 • Om oss ska berätta vilka ni är och den här sidan gör att läsaren får ett förtroende för er och litar på er. Egentligen så borde det inte vara viktigt, men vi vill gärna veta vem vi gör affärer med. Vi gör det inte gärna med ett helt anonymt företag.
 • Tjänster självklart ska ni ju berätta om vilka tjänster ni erbjuder. Det är ju den sidan som ska generera trafik till sidan och ge er kunder.
 • Kontakt säger sig självt. Så klart behöver ni ha kontaktuppgifter, så att kunderna kan kontakta er för frågor och nya uppdrag.

Fortsätt gärna läsa om vad ska man skriva om på hemsidan?


När jag gör en hemsida till företag skriver jag inte texten, men förmedlar gärna kontakten till en duktig skribent

Hur fixar man text och bild till företagets hemsida?

Texterna: De flesta av mina kunder skriver sina texter själva till företagets hemsida. Skrivande är inte riktigt min grej och därför åtar jag mig inte några sådana jobb. Jag är mycket bättre på att designa och göra fina hemsidor. Men om du vill förmedlar jag gärna kontakten till någon duktigt skribent, som kan hjälpa dig att ta fram texter till din hemsida.

Bilder till företagets nya hemsida: Den bästa hemsidan får du om du har egna bilder som vi kan använda. Att använda egna bilder på hemsidan gör den mer personlig. Men saknar du egna bilder, så hjälper jag dig gärna att leta upp bilder från olika bildbanker. Men när du ska ha bilder till din nya företagshemsida är det viktigt att tänka på att man inte bara kan ”hitta” bilder på nätet och använda dem. Upphovsrätten gör att man inte bara kan ta bilder hur som helst. Men det finns många gratis bildbanker man kan använda sig av om du inte vill köpa bilder till företagshemsidan.


För att jag ska kunna göra en hemsida till ditt företag behöver du börja med att skaffa ett webbhotell

Kan jag göra fler sidor själv?

Ja, du kan göra fler sidor själv. När mitt jobb är klart kommer du kunna lägga till hur många sidor till du vill, ändra texter och byta ut de bilder mm som jag lagt in.

Är det något mer jag ska tänka på?

Det du behöver börja med är att skaffa ett webbhotell, utan det går det inte att bygga en hemsida. Jag har samlat mer information om webbhotell här.

Det är bra om du har backup. Det är något som brukar finnas som tillval på webbhotellen. Det brukar röra sig om 20kr/månad och är verkligen värt pengarna. Backupen sköts automatiskt och det är lätt att återställa ifall något skulle bli fel med hemsidan. Har du jobbat med hemsidor tidigare och tänker dig att sköta backuper själv? Tänk då på att WordPress inte är som en gammal hemsida i HTML, utan WordPress består av två delar. Dels de filer du kan hämta från webbservern och dels en databas. Vill du ta manuella backuper behöver du ta backup på både och.


Kan jag byta texter och bilder själv?

Ja, det kan du. När mitt jobb är klart får du alla inloggningsuppgifterna och du kan själv gå in och ändra det du vill. När jag gjort färdigt hemsidan till företaget är den din och du får göra precis vad du vill med den


Får jag göra vad jag vill med hemsidan?

Ja, det får du göra. När mitt jobb är klart får du alla inloggningsuppgifterna och du kan själv gå in och ändra precis vad du vill. Det är din hemsida och du äger den fullt ut. Men läs gärna mitt stycke om underhåll av företagshemsidan en bit upp på den här sidan. Det är också bra om du ser till att ha backup innan du gör mer avancerade saker med företagets hemsida.

När får du börja jobba med din hemsida?

Jag föredrar om du väntar med att jobba med den tills jag är klar. Det blir lätt kaos om vi båda jobbar samtidigt med företagets hemsida. Därför brukar jag vänta lite med att lämna ut inloggningsuppgifterna.


Mobilanpassad Hemsida till företag
Hör efter om det ingår ett SLL-certifiktat när du bokar ditt webbhotell! En företagshemsida som har det ser lite proffsigare ut.

GDPR

I och med GDPR så måste alla tänka på hur vi hanterar personuppgifter. Har du ett kontaktformulär på hemsidan så bör du använda https. Det är något som brukar ingå helt gratis hos de flesta webbhotell. Kontakta ditt webbhotell för mer information om detta.

Är hemsidan mobilanpassad?

När jag gör hemsida till företag ser jag till att den är responsiv, d.v.s. mobilanpassad design. Den ska vara snygg både på datorer, läsplattor och mobiltelefoner. Om hemsidan inte är mobilanpassad riskerar du att dina besökare försvinner. Ingen vill surfa på en sida där de t.ex. måste scrolla horisontellt för att kunna läsa slutet på raderna.


Beställ hemsida till ditt företag idag!

Beställ hemsida till företag

Fundera inte så länge innan du beställer hemsida till företaget! Det tar nämligen tid innan du syns på Google.

Många funderar väldigt länge innan de kommer till skott. Det tycker jag är synd. Med en nystartad hemsida tar det ett tag innan Google hittat sidan och bedömt hur bra den är i jämförelse med konkurrenterna. Även om din hemsida till företaget är bäst i världen, så kan det ta ett tag innan Google upptäcker detta och listar dig högst. Finns du inte med på Googles första sida när dina kunder söker efter dina tjänster kommer du sannolikt inte att få så många besökare. En nystartad företagshemsida börjar inte sälja produkter och tjänster från dag ett. Det är alltid en uppstartssträcka innan Google hittar till företagets hemsida.

Det finns stora fördelar med att snabbt få upp hemsida till företag faktiskt. Fundera inte så länge innan du beställer hemsidan till företaget! Det tar nämligen tid innan du syns på Google. Man får inte kunder från första stund.

Många funderar väldigt länge innan de kommer till skott. Det tycker jag är synd. Med en nystartad hemsida tar det ett tag innan Google hittat sidan och bedömt hur bra den är i jämförelse med konkurrenterna. Även om din hemsida till företaget är bäst i världen, så kan det ta ett tag innan Google upptäcker detta och listar dig högst. Finns du inte med på Googles första sida när dina kunder söker efter dina tjänster kommer du sannolikt inte att få så många besökare. En nystartad företagshemsida börjar inte sälja produkter och tjänster från dag ett. Det är alltid en uppstartssträcka innan Google hittar till företagets hemsida. Så det är bra att köra igång hemsidan i god tid innan du vill ha dina första uppdrag.


Vänta inte med hemsida till företag!

hemsida för företag En hemsida i WordPress
Vänta inte med hemsida till företag!

Jag tycker att det är väldigt dumt att vänta med att skaffa en hemsida till företaget. Det är mycket bättre att starta med en billig hemsida till ditt företag, så att ni är igång liksom. Starta hemsidan NU, vänta inte tills verksamheten går bättre och du har mer pengar. Beställ en billig hemsida till företag om ni inte har så stort startkapital.

Du kan alltid bygga ut den lite längre fram när du har råd och företagets hemsida har börjat generera inkomster.

Hemsidan kan också bli billigare om du kan tänka dig att göra en del av arbetet själv. Det kanske räcker om jag gör några av de sidor ni behöver och du själv gör resten?

De hemsidor jag gör är alla snygga och väldesignade. De är lätta att bygga ut. Du får en professionell hemsida till ditt företag helt enkelt. Jag strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och vill att du ska älska din nya hemsida.


Hur lång tid tar det att få en hemsida till företaget? Något som kunder ofta funderar över är hur lång tid det tar innan hemsidan till företaget är helt klar. När vi kommit överens om vad som ska göras och jag har fått underlaget av dig, så brukar jag ha din hemsida upp på ett par dagar. Lite beroende på vad som ska göras förstås!


HEMSIDOR TILL FÖRETAG Vill du ha mer information om hemsidor till företag? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör jag av mig. Då kan prata om hur hemsidan till ditt företag ska se ut.

Vill du ha en hemsida till företaget? Skicka mig gärna ett mail eller slå mig en signal!

E-post: info@hjalpmedhemsidan.se

Telefon: 076-125 61 47

Webbdesigner - Webbyrå - Hjälp med hemsidan Åkersberga
Hjälp med hemsida till företag

Kontakta Hjälp med hemsidan i Stockholm för att få hjälp med hemsidan till ditt företag. Jag gör snygga och professionella hemsidor till företag och privatpersoner.


Jag gör riktigt billiga hemsidor till företag

Hur kan hemsidan kosta så lite?

Ibland är kunderna rädda att bli lurade när de köper hemsidor till företaget. För många år sedan så lämnade jag offert på en hemsida till ett företag. Mina konkurrenter hade begärt 35000 för att göra hemsidan. Jag begärde bara 8500 kr för att bygga upp samma hemsida.

Min offert var för liten, därför var kunden var rädd att bli lurad. Hon var rädd att det skulle tillkomma kostnader under arbetets gång. Men det gör det inte, mina hemsidor är prisvärda på riktigt! Jag gör den hemsidan vi kommit överens om till det pris som vi har avtalat om.

De flesta vet redan vad de behöver

De vill ha en hemsida till företaget och hemsidan får inte kosta skjortan! De flesta som hör av sig behöver ingen analys av sin verksamhet, behovsanalys eller utredning om vilken målgrupp de har. De vet själva vad de behöver. De hittade till min hemsida när de sökte efter billiga hemsidor företag. Jag tror att det är precis vad de behöver också. 

Enkel hemsida till företaget

De behöver bara en enklare hemsida till sitt företag. De vill informera om sin verksamhet och komma igång med sina affärer. Hemsidan får inte vara allt för dyr. Jag skippar krånglet. Du som kund får det du behöver: en professionell och prisvärd hemsida till ditt företag.

Efter som jag inte gör några stora analyser, inte har några lokalkostnader och bara jobbar med det som är viktigt kan jag erbjuda riktigt låga priser på hemsidor till företag.


Erbjudandet hemsida till företag passar dig som redan vet vad du behöver för hemsida

Varför är erbjudandet bra för dig?

Paketet hemsida för företag är ett väldigt bra alternativ för dig som inte har lust att betala för några analyser.

Du får bara upp en hemsida snabbt så du kan börja göra affärer. Det viktigaste är inte att företagets hemsida blir unik och nyskapande, om du frågar mig. En hemsida till företag ska ju generera kunder och jobb. Det räcker med att informera era presumtiva kunder om att ni finns och vad ni erbjuder för tjänster eller varor. Kanske kan ni visa upp andra jobb ni har gjort? Berätta om er erfarenhet i branschen?

Era kunder behöver veta varför just ni kan hjälpa dem och att ni är pålitliga. Det är sådant som leder till affärer!


När ska du inte anlita mig att göra hemsidor

Behöver ni en större utredning eller analys av företaget och era behov? Behöver ni en helt unik och nyskapande design på företagets hemsida? Är ni inte överens inbördes om vad ni vill ha på företagets hemsida? Gillar du inte stilen på de hemsidor jag gjort tidigare? Ja, i så fall är det inte mig du ska anlita att göra en hemsida till ditt företag.


Layouten på företagets hemsida

hemsida för företag Webbsida gjord i WordPress
Du får en hemsida för företag baserad på någon av de många färdiga teman som finns att välja mellan

Innan jag påbörjar arbetet får du gärna titta runt bland andra hemsidor och se vad du gillar. Färger och layout på hemsidan till ditt företag bestäms, så klart, efter ditt val av färg och form.

När du beställer en hemsida till ditt företag får du en hemsida baserad på någon av de många färdiga teman som finns att välja mellan i WordPress. Har du väldigt specifika önskemål kanske det inte går att göra exakt som du tänkt dig. I erbjudandet hemsidor företag ingår inte några omfattande kodförändringar, utan jag försöker hitta en mall som känns rätt från start och som motsvarar det du vill ha.

Jag tycker ärligt talat inte att det gör så stor skillnad om man gör hemsidan på en färdig mall eller om man utvecklar en för just er. När jag lagt in er text och era bilder på hemsidan är det svårt att upptäcka att många andra använder precis samma mall.

Fördelen med att använda färdiga teman är att din hemsida blir klar väldigt snabbt och du får en betydligt lägre kostnad än om jag skulle koda allt själv.

De hemsidor som jag gör till företag är prisvärda och ändå professionella. Titta gärna i mitt galleri med snygga hemsidor. Där är flera av hemsidorna är gjorda på samma mall. Trots detta är de ganska unika. Det är svårt att upptäcka vilka som baseras på samma mall, eller hur?

Beställer du en hemsida till företaget hos mig får du en snygg och väldesignad hemsida till ett lågt pris.


professionell hemsida till företaget hemsidan är gjord i WordPress
Du får en professionell hemsida till företaget. Hemsidan är gjord i WordPress

För vem passar det här erbjudandet?

Erbjudandet ”HEMSIDOR FÖRETAG” passar bra om du vill ha en prisvärd och snygg hemsida till företaget. Jag gör en hemsida till ditt företag i WordPress. Det är gratis och det finns mycket gratis layouter att välja mellan.

WordPress är ett mycket vanligt system att göra hemsidor till företag i och det är många som kan det. Det gör att du, om du vill ha hjälp med din hemsida, alltid kommer hitta någon som kan hjälpa dig. Men troligen kommer du inte behöva någon hjälp alls med företagets hemsida eftersom den är gjord i WordPress. WordPress är lätt att lära sig och enkelt att använda. Du kommer själv kunna redigera sidan och kommer kunna bygga ut den vid behov. Detta ger väldigt prisvärd hemsida till företag!


Fler tjänster som du kan köpa

Har du funderat över färg och layout, eller vill du att jag fixar det? Kanske behöver du en logga? Det spelar ingen roll för priset om erbjudandet heter Billig hemsida, Hemsida till företag eller Skräddarsydd hemsida. Det är tiden som jag lägger ner på att göra hemsidan till ditt företag som jag tar betalt för, inte vad erbjudandet heter.

beställ en proffsig hemsida till företag
Beställ en proffsig hemsida till ditt företag!

Fler tjänster som du kan köpa till om du vill:

 • Sökmotoroptimering
 • Logotyp
 • Hjälp att skapa mailadresser
 • Skapa en webbshop
 • Utbildningsfilm eller manual
 • Fler tillval du kan göra för hemsidan hittar du här.

Offert på företagets hemsida

Innan jag kör igång jobbet vill du kanske ha en offert på hur mycket just din hemsida kommer att kosta? De uppgifter jag behöver för att skriva en offert är, antal sidor du vill ha på företagets hemsida, information om vad du tänkt dig för layout och en lista på speciella funktioner du behöver.

Jag vill gärna ha ditt namn, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefon och e-post. När jag har fått ett ok på min offert börjar jag komponera ihop hemsidan till ditt företag.


Vad tycker tidigare kunder?

Det mina kunder säger att de uppskattar mest med mitt arbete är att de får en professionell hemsida till sina företag och att företagssidan är både snygg och prisvärd. Till skillnad från andra webbyråer som gör billiga sidor är mina hemsidor både användarvänliga och snygga. Det händer väldigt ofta att jag får beröm för mina hemsidor. Jag vill att både du som kund och dina kunder ska älska den nya hemsidan! De flesta kundrecensioner hittar du här. Kanske hittar du några till på Facebook och Google.


Jag brukar inleda alla jobb med att skriva en offert, så att du som kund vet vad som ingår när du köper hemsida till företaget

Så här brukar jag arbeta när jag gör hemsidor till företag

När jag gör hemsidor till företag brukar jag först diskutera med kunden vad uppdraget består av. Därefter skriver jag en offert på uppdraget. Det är ett bra verktyg för mig för att se att jag uppfattat allt rätt. Ett missförstånd uppstår lätt och det är bäst att reda ut dessa redan på ett tidigt stadium.

Jag strävar efter 100% nöjda kunder. Att förstå dig som kund och förstå din bild av den nya hemsidan är det första steget mot målet. Det är också viktigt att du som kund inte har orealistiska förväntningar på din företagshemsida. Så ta en stund att läs igenom offerten innan du godkänner den! Är vi överens om vad som ska göras? Jag vill att du ska få en proffsig hemsida till företaget som du kan vara stolt över.


Hitta inspiration till företagets hemsida

Titta runt bland mina hemsidor och bland dina konkurrenters. Hur vill du att hemsidan till ditt företag ska se ut?

Jag brukar uppmana kunder att titta runt bland andra hemsidor till företag och se vad de gillar. Det är oftast lättare att hitta en layout och färgsättning man gillar om man tittar på konkreta exempel på hemsidor till företag. Listan över webbplatser de gillar använder jag sedan som inspirationskälla när jag skapar deras nya hemsida till företaget. När du vet ungefär vilken layout du skulle vilja ha på din nya företagshemsida kan jag också skriva en offert till dig. Hur vill du att ditt företags hemsida ska se ut?

Ta gärna en titt i galleriet med hemsidor till företag

Ett bra tips här är att även titta på dina konkurrenters företagshemsidor. Vad är bra vad är dåligt? Vad förväntas av en hemsida i din bransch? Vill du ha en hemsida i vitt? Ska den vara strikt och formell? Har du vissa färger som måste vara med på hemsidan? Hur tycker du att en proffsig hemsida ska se ut?


Text och bild till företagets nya hemsida

Hemsida till företag – hur gör man med text

Kunderna skriver sina texter själva, oftast i alla fall! Oftast brukar kunderna själva skriva sina texter, ibland använder de sig av en skribent för att ta fram sina texter. Om du behöver anlita en skribent eller översättare har jag ett antal som jag kan rekommendera. Det blir förstås mycket billigare också om du själv skriver texten, men ibland är det väldigt svårt att bli färdig med sina texter. Det är också väldigt bra om du har mycket text på en hemsida till företag.

Hemsidor företag – att välja bilder

Bilder är ju också trevligt att ha på företagets hemsida. De flesta av mina företagskunder brukar själva ha bilder de vill använda sig av. Men finns inga bilder så kan jag hjälpa till med det. Men det finns också bildbanker med mycket bilder som man kan använda. Det brukar oftast gå att hitta en bild som funkar. Extra trevligt är det om jag kan få en bild på er att lägga upp på företagets hemsida. Den blir då mer personlig och era kunder vet vem de gör affärer med.


Fördelarna med att hemsidor till företag i WordPress är många. Nu mer gör jag alla sidor i WordPress. Det är lätt för dig att lära dig. Det är gratis. Det är dessutom många som kan verktyget och det är lätt att hitta information ifall du vill göra förändringar på företagets hemsida i framtiden. Jag utformar hemsidor till företag i WordPress. Inspiration hämtar jag från de hemsidor du gillar. Jag försöker fånga den stil du vill ha. Jag lägger in dina texter och eventuella bilder. Har du inte bildunderlag som vi kan använda på hemsidan så hittar jag bilder som jag tycker funkar, så att du ändå får en fin hemsida till ditt företag.


Vill du ändra texten på företagets hemsida?

Korrektur på hemsidor till företag

När hemsidan till ditt företag är klar och jag känner mig nöjd så meddelar jag dig. Då får du gå igenom din hemsida i lugn och ro några dagar. Titta på dina texter och bilder igen. Titta på layouten! Är det något du tycker ska korrigeras? Ibland har det hänt att bilder som funkar layoutmässigt inte stämmer överens med företagets profil. Andra gånger vill kunden lägga till t.ex. kontaktuppgifter. Inom loppet av några dagar är det bra om jag har listan på eventuella förändringar.

I mitt arbete ingår dock INTE några förändringar av de första texterna jag fick. Jag vill att du skickar mig de riktiga texterna som faktiskt ska vara på hemsidan redan från början. Man brukar alltid upptäcka småfel efter att man lagt upp en webbsida. Att allt bör vara rätt stavat på en professionell hemsida kan knappast sägas tillräckligt många gånger. Så hur gör man då om man upptäcker stavfel på den nya hemsidan till företaget? Jo, när jag är klar med mitt arbete med hemsidan till ditt företag får du inloggningsuppgifter och kan själv gå in och ändra. Att börja med att redigera de stavfel som eventuellt uppstod är en alldeles utmärkt första övning i att redigera företagets hemsida. När jag gör en hemsida till företag fixar jag förstås till de stav-och meningsbyggnadsfel jag upptäcker. Men det kan vara en god idé att anlita en korrekturläsare för att få en ännu högre kvalité.

När jag gör hemsidor till företag gör jag dem i WordPress, som är väldigt lätt att arbeta med. När hemsidan är klar är det fritt fram att ändra vad du vill. För att du ska lära dig hemsidan så kan det vara bra att börja med de småsaker som du hittar på hemsidan. Oftast är det enklare ändringar i texten, någon bild som ska läggas till eller en länk som ska in på hemsidan.


Jag behöver också betala mitt huslån och ha mat på bordet, därför erbjuder jag inte några gratis hemsidor till företag.

Betalning för hemsidor till företag

Erbjudandet HEMSIDOR FÖRETAG är inte gratis. Har du inte så stor budget finns andra betalningsalternativ för dig. Eller kanske ska du börja med en billig enkel hemsida, bara för att få upp något och bli synlig på internet. Du kan bygga ut hemsidan längre fram, när du börjat få inkomster från din verksamhet.

Vad kan Hjälp med hemsidan i Stockholm hjälpa till med?

 • Hemsidor till företag
 • Trycksaker
 • Logotyper
 • Grundläggande sökmotoroptimering
 • Utbildning i WordPress

Vill du också ha en prisvärd hemsida till företaget, så tveka inte att kontakta mig. Jag erbjuder proffsiga hemsida till bra priser.

Fortsatt läsning: