SkrÀddarsydd hemsida frÄn 9900 kr

In Alla inlÀgg, Hemsidor by Annika Vallgren

SkrĂ€ddarsydd hemsida Ă€r en tjĂ€nst som, precis som det lĂ„ter, ger dig en skrĂ€ddarsydd hemsida till ditt företag. Priset för en skrĂ€ddarsydd hemsida varierar förstĂ„s eftersom kunders behov Ă€r mycket olika. Men den kostar frĂ„n 9900 kr.

Om du inte redan har ett webbhotell Àr det du första du mÄste skaffa dig. Om du vill kan jag hjÀlpa dig med det!

SkrÀddarsydd hemsida i WordPress
SkrÀddarsydd hemsida i WordPress

Det blir inte dyrare bara för att jag kallar erbjudandet för skrĂ€ddarsydd hemsida. Priset pĂ„ en skrĂ€ddarsydd hemsida Ă€r inte högre Ă€n pĂ„ en vanlig hemsida. Jag erbjuder hjĂ€lp med hemsidan. Men om ingen av mina hemsidespaket passar dina behov sĂ„ Ă€r det bĂ€ttre med en skrĂ€ddarsydd lösning. Du kanske behöver fler sidor eller speciella funktioner som inte finns med i de andra paketen. SjĂ€lvklart kommer inte kostnaden för mitt arbete att bli högre bara för att det kallas ”skrĂ€ddarsydd hemsida”. Priset baseras sjĂ€lvfallet pĂ„ den tid jag förvĂ€ntar mig att lĂ€gga ner pĂ„ din hemsida. Ifall inget av standardpaketen passar dig, sĂ„ Ă€r det en skrĂ€ddarsydd hemsida du behöver. Jag skrĂ€ddarsyr en hemsida utefter dina behov helt enkelt.


skrÀddarsydd hemsida till företag
SkrÀddarsydd hemsida vad Àr det?

Vad innebÀr en skrÀddarsydd hemsida?

Med en skrĂ€ddarsydd sida finns möjligheten att lĂ€gga till fler funktioner, fler sidor eller sprĂ„k beroende pĂ„ vad du behöver. Hur mycket din hemsida kommer att kosta beror förstĂ„s pĂ„ hur mycket arbete jag tror att det blir att göra hemsidan. En hemsida med mĂ„nga sidor och mĂ„nga funktioner tar lĂ€ngre tid att göra och den kostar dĂ€rför mer. 

Jag gör din skrĂ€ddarsydda hemsida i WordPress. Det gratis att anvĂ€nda och Ă€r vĂ€ldigt lĂ€tt att lĂ€ra sig. Jag kommer att visa dig hur du sjĂ€lv ska göra förĂ€ndringar pĂ„ din hemsida. SĂ„ du kommer i framtiden att kunna lĂ€gga till fler sidor och funktioner ifall du vill det.

Innan man sĂ€tter igĂ„ng med hemsidan behöver du skaffa ett webbhotell


skrÀddarsydd hemsida vilka tillval kan man göra
Med en skrÀddarsydd hemsida kan du vÀlja till olika funktioner och tjÀnster

Saknar du nÄgot sÄ frÄga mig gÀrna!

Tillval du kan göra pÄ en skrÀddarsydd hemsida?


Kontakta mig gÀrna!

Kontakta mig gÀrna om du vill ha hjÀlp med en skrÀddarsydd hemsida eller med hemsidor i största allmÀnhet!

SkrÀddarsydda hemsidor till lÄga priser

HjÀlp med hemsidan i Stockholm

Annika Vallgren
info@hjalpmedhemsidan.se
076-125 61 47


mÄnga frÄgar om skrÀddarsydd hemsida
Hur vill du att din nya hemsida ska se ut?

NÀr jag gör en skrÀddarsydd hemsida till en kund brukar jag uppmana kunden att titta efter andra hemsidor som han eller hon gillar. DÄ Àr det lÀttare att förstÄ vad kunden vill ha bÄde vad det gÀller fÀrger och layout. HjÀlp med hemsidan har hjÀlpt mÄnga företag att ta fram skrÀddarsydda hemsidor i WordPress. Jag tror att det Àr bra för alla företag att synas pÄ nÀtet. PÄ en hemsida kan det vara bra att skriva om t.ex. öppettider, visa kontaktinformation, karta och berÀtta om vad som gör just er unika.

  • Se exempel pĂ„ snygga hemsidor jag gjort Ă„t tidigare kunder.
  • Tidigare kunder som köpt en skrĂ€ddarsydd hemsida Ă€r mycket nöjda. LĂ€s gĂ€rna vad de tycker om mitt arbete!

WordPress hemsida - webbdesign SKRÄDDARSYDDA HEMSIDOR billigt hos WebbyrĂ„n HjĂ€lp med hemsidan
Hemsidor sedan 1997

Erfarenhet

Jag har hÄllit pÄ med hemsidor sedan 1997 nÀr jag pluggade och fastnade för det. Jag har gjort mÄnga hemsidor och typer av hemsidor.

Är du nyfiken pĂ„ hemsidor jag jobbat med tidigare sĂ„ har jag mĂ„nga exempel i galleriet


nöjda kunder som fÄtt en skrÀddarsydd hemsida
Jag gör alla hemsidor i WordPress och mina kunder Àr vÀldigt nöjda

SkrÀddarsydd hemsida pris

Det som gör att mina kunder Àr vÀldigt nöjda Àr bÄde att jag fixar saker (bilder, logga mm ifall de inte har det) och att de aldrig behöver vÀnta pÄ att fÄ sin hemsida klar. De flesta kunder fÄr den faktiskt pÄ bara nÄgra fÄ dagar. DÄ jag gör hemsidor brukar jag arbeta i WordPress. Men nu ÄterstÄr tvÄ frÄgor!

  • Hur mycket kostar en skrĂ€ddarsydd hemsida?
  • Hur vill du att din skrĂ€ddarsydda hemsida ska se ut?

För att kunna skriva en offert för just din hemsida behöver jag fÄ mer information om hur du tÀnker dig utformning och vilka tillval just du behöver.


Vad vill du ha pÄ en skrÀddarsydd hemsida? Jag brukar börja med att ge en offert pÄ jobbet. Den lÀgger jag ner en stund pÄ att utforma, för den Àr ju kontraktet pÄ vad som ska göras. Det ger oss en gemensam bild av vad arbetet ska bestÄ av. Jag brukar dokumentera vilka sidor som ska skapas och om kunden behöver nÄgra specifika funktioner.

Det kĂ€nns ocksĂ„ viktigt att dokumentera vad som ingĂ„r och inte. Genom att jag skriver en utförlig offert fĂ„r du som kund en överblick över hur jag som webbdesigner uppfattar mitt uppdrag och du kan redan dĂ„ berĂ€tta ifall jag uppfattat nĂ„got fel. Jag vill bara ha nöjda kunder och offerten Ă€r ett bra dokument att anvĂ€nda för att undvika missuppfattningar och felaktiga förvĂ€ntningar. Jag vill att du som kund ska bli nöjd med din skrĂ€ddarsydda hemsida.


Vad kostar en skrÀddarsydd hemsida pris hemsida pris hemsida
Pris hemsida

Kostnad för en skrÀddarsydd hemsida

NĂ€r jag gör en hemsida tillkommer det inga dolda kostnader, inga Ă„rsavgifter eller annat till mig. Du betalar den summa vi kommit överns om i offerten. Innan jag startar designande av webbsidan sĂ„ behöver du ha ett webbhotell. NĂ€r du bestĂ€llt webbhotell fĂ„r du inloggningsuppgifter frĂ„n leverantören. Dessa uppgifter behöver jag ha för att gĂ„ vidare. Efter att jag fĂ„tt ett godkĂ€nnande av offerten och inloggning till webbhotellet frĂ„n dig sĂ„ börjar jag designen av din skrĂ€ddarsydda webbsida. Ta gĂ€rna en titt i mitt galleri för att se hemsidor jag gjort tidigare.

SkrĂ€ddarsydd hemsida pris frĂ„n 9900 kr – Jag gör enkla och billiga och mycket prisvĂ€rda hemsidor. De sidor jag gör Ă€r mobilanpassade. Du binder inte upp dig för nĂ„gra löpande kostnader till mig. Även skrĂ€ddarsydda hemsidor Ă€r vĂ€ldigt billiga nĂ€r du bestĂ€ller dem av mig. Det tillkommer inga dolda avgifter. Du behöver inte vara företagare för att kunna utnyttja den hĂ€r tjĂ€nsten, utan erbjudandet gĂ€ller alla typer av kunder. Kunder som av en eller annan anledning vill hĂ„lla kostnaderna för hemsidan nere och som vill ha en skrĂ€ddarsydd hemsida.


webbyrÄ i Stockholm som gör snygga hemsidor billigt

Vad behöver du ha pÄ din skrÀddarsydda hemsida?

Varför Àr det sÄ billigt med en skrÀddarsydd hemsida?

En hemsida brukar vanligtvis kosta betydligt mer Àn sÄ hÀr. Men nu kan du fÄ en skrÀddarsydd hemsida till ett riktigt bra pris frÄn 9900 kr. (beroende pÄ vad du vill ha för funktioner och antalet sidor)

Vad behöver du ha pÄ din skrÀddarsydda hemsida?

Alla företag har ju olika behov. Kanske Àr det vissa funktioner som Àr avgörande t.ex. vill de kunna mÀta antalet besökare eller visa upp sina bilder frÄn Instagram. Det Àr omöjligt att göra en prislista för alla tÀnkbara behov mina kunder kan tÀnkas ha. DÀrför erbjuder jag skrÀddarsydda hemsidor. Priset pÄ din skrÀddarsydda hemsida beror pÄ den tid jag tror att jag behöver lÀgga ner för att fÄ den klar. Jag vill erbjuda mina kunder en hemsida snabbt, enkelt och till ett bra pris, Àven om den Àr skrÀddarsydd.


Du fÄr en skrÀddarsydd hemsida billigt

Jag försöker hjĂ€lpa dig som kund att fĂ„ en billig hemsida. NĂ€r man vĂ€ljer att göra hemsidan i WordPress blir det billigt. WordPress Ă€r gratis. WordPress Ă€r dessutom vĂ€ldigt lĂ€tt att sjĂ€lv Ă€ndra hemsidan i. Vill du köpa till en WordPressutbildning sĂ„ fĂ„r du hjĂ€lp att komma igĂ„ng med din hemsida. Om du sjĂ€lv kan lĂ€gga till sidor sjĂ€lva och redigera dem blir det mycket billigare. Du Ă€r inte tvungen att anlita mig eller nĂ„gon annan webbdesigner för Ă€ndringar pĂ„ hemsidan. Jag vill erbjuda dig den billigaste skrĂ€ddarsydda hemsidan pĂ„ marknaden. Jag kan Ă€ven hjĂ€lpa dig att hitta ett bra och prisvĂ€rt webbhotell.

Behöver du en hemsida? Jag brukar göra sĂ„ att jag först lyssnar pĂ„ kunden vad det Ă€r som ska göras. DĂ€refter skickar jag en offert pĂ„ jobbet. Det Ă€r alltid lĂ€ttare för kunden att ta stĂ€llning till ett erbjudande om man vet precis hur mycket det kommer att kosta. Det Ă€r en trygghet för alla inblandade att man vet vad man kommit överens om och hur mycket det kommer att kosta. Kontakta mig gĂ€rna, sĂ„ diskuterar vi hur du vill ha din sida. Helt utan förpliktelser förstĂ„s!