Skräddarsydd hemsida från 9900 kr

In Alla inlägg, Hemsidor by Annika Vallgren

Skräddarsydd hemsida är en tjänst som, precis som det låter, ger dig en skräddarsydd hemsida till ditt företag. Priset för en skräddarsydd hemsida varierar förstås eftersom kunders behov är mycket olika. Men den kostar från 9900 kr.

Om du inte redan har ett webbhotell är det du första du måste skaffa dig. Om du vill kan jag hjälpa dig med det!

Skräddarsydd hemsida i WordPress
Skräddarsydd hemsida i WordPress

Det blir inte dyrare bara för att jag kallar erbjudandet för skräddarsydd hemsida. Priset på en skräddarsydd hemsida är inte högre än på en vanlig hemsida. Jag erbjuder hjälp med hemsidan. Men om ingen av mina hemsidespaket passar dina behov så är det bättre med en skräddarsydd lösning. Du kanske behöver fler sidor eller speciella funktioner som inte finns med i de andra paketen. Självklart kommer inte kostnaden för mitt arbete att bli högre bara för att det kallas ”skräddarsydd hemsida”. Priset baseras självfallet på den tid jag förväntar mig att lägga ner på din hemsida. Ifall inget av standardpaketen passar dig, så är det en skräddarsydd hemsida du behöver. Jag skräddarsyr en hemsida utefter dina behov helt enkelt.


skräddarsydd hemsida till företag
Skräddarsydd hemsida vad är det?

Vad innebär en skräddarsydd hemsida?

Med en skräddarsydd sida finns möjligheten att lägga till fler funktioner, fler sidor eller språk beroende på vad du behöver. Hur mycket din hemsida kommer att kosta beror förstås på hur mycket arbete jag tror att det blir att göra hemsidan. En hemsida med många sidor och många funktioner tar längre tid att göra och den kostar därför mer. 

Jag gör din skräddarsydda hemsida i WordPress. Det gratis att använda och är väldigt lätt att lära sig. Jag kommer att visa dig hur du själv ska göra förändringar på din hemsida. Så du kommer i framtiden att kunna lägga till fler sidor och funktioner ifall du vill det.

Innan man sätter igång med hemsidan behöver du skaffa ett webbhotell


skräddarsydd hemsida vilka tillval kan man göra
Med en skräddarsydd hemsida kan du välja till olika funktioner och tjänster

Saknar du något så fråga mig gärna!

Tillval du kan göra på en skräddarsydd hemsida?


Kontakta mig gärna!

Kontakta mig gärna om du vill ha hjälp med en skräddarsydd hemsida eller med hemsidor i största allmänhet!

Skräddarsydda hemsidor till låga priser

Hjälp med hemsidan i Stockholm

Annika Vallgren
info@hjalpmedhemsidan.se
076-125 61 47


många frågar om skräddarsydd hemsida
Hur vill du att din nya hemsida ska se ut?

När jag gör en skräddarsydd hemsida till en kund brukar jag uppmana kunden att titta efter andra hemsidor som han eller hon gillar. Då är det lättare att förstå vad kunden vill ha både vad det gäller färger och layout. Hjälp med hemsidan har hjälpt många företag att ta fram skräddarsydda hemsidor i WordPress. Jag tror att det är bra för alla företag att synas på nätet. På en hemsida kan det vara bra att skriva om t.ex. öppettider, visa kontaktinformation, karta och berätta om vad som gör just er unika.

  • Se exempel på snygga hemsidor jag gjort åt tidigare kunder.
  • Tidigare kunder som köpt en skräddarsydd hemsida är mycket nöjda. Läs gärna vad de tycker om mitt arbete!

WordPress hemsida - webbdesign SKRÄDDARSYDDA HEMSIDOR billigt hos Webbyrån Hjälp med hemsidan
Hemsidor sedan 1997

Erfarenhet

Jag har hållit på med hemsidor sedan 1997 när jag pluggade och fastnade för det. Jag har gjort många hemsidor och typer av hemsidor.

Är du nyfiken på hemsidor jag jobbat med tidigare så har jag många exempel i galleriet


nöjda kunder som fått en skräddarsydd hemsida
Jag gör alla hemsidor i WordPress och mina kunder är väldigt nöjda

Skräddarsydd hemsida pris

Det som gör att mina kunder är väldigt nöjda är både att jag fixar saker (bilder, logga mm ifall de inte har det) och att de aldrig behöver vänta på att få sin hemsida klar. De flesta kunder får den faktiskt på bara några få dagar. Då jag gör hemsidor brukar jag arbeta i WordPress. Men nu återstår två frågor!

  • Hur mycket kostar en skräddarsydd hemsida?
  • Hur vill du att din skräddarsydda hemsida ska se ut?

För att kunna skriva en offert för just din hemsida behöver jag få mer information om hur du tänker dig utformning och vilka tillval just du behöver.


Vad vill du ha på en skräddarsydd hemsida? Jag brukar börja med att ge en offert på jobbet. Den lägger jag ner en stund på att utforma, för den är ju kontraktet på vad som ska göras. Det ger oss en gemensam bild av vad arbetet ska bestå av. Jag brukar dokumentera vilka sidor som ska skapas och om kunden behöver några specifika funktioner.

Det känns också viktigt att dokumentera vad som ingår och inte. Genom att jag skriver en utförlig offert får du som kund en överblick över hur jag som webbdesigner uppfattar mitt uppdrag och du kan redan då berätta ifall jag uppfattat något fel. Jag vill bara ha nöjda kunder och offerten är ett bra dokument att använda för att undvika missuppfattningar och felaktiga förväntningar. Jag vill att du som kund ska bli nöjd med din skräddarsydda hemsida.


Vad kostar en skräddarsydd hemsida pris hemsida pris hemsida
Pris hemsida

Kostnad för en skräddarsydd hemsida

När jag gör en hemsida tillkommer det inga dolda kostnader, inga årsavgifter eller annat till mig. Du betalar den summa vi kommit överns om i offerten. Innan jag startar designande av webbsidan så behöver du ha ett webbhotell. När du beställt webbhotell får du inloggningsuppgifter från leverantören. Dessa uppgifter behöver jag ha för att gå vidare. Efter att jag fått ett godkännande av offerten och inloggning till webbhotellet från dig så börjar jag designen av din skräddarsydda webbsida. Ta gärna en titt i mitt galleri för att se hemsidor jag gjort tidigare.

Skräddarsydd hemsida pris från 9900 kr – Jag gör enkla och billiga och mycket prisvärda hemsidor. De sidor jag gör är mobilanpassade. Du binder inte upp dig för några löpande kostnader till mig. Även skräddarsydda hemsidor är väldigt billiga när du beställer dem av mig. Det tillkommer inga dolda avgifter. Du behöver inte vara företagare för att kunna utnyttja den här tjänsten, utan erbjudandet gäller alla typer av kunder. Kunder som av en eller annan anledning vill hålla kostnaderna för hemsidan nere och som vill ha en skräddarsydd hemsida.


webbyrå i Stockholm som gör snygga hemsidor billigt

Vad behöver du ha på din skräddarsydda hemsida?

Varför är det så billigt med en skräddarsydd hemsida?

En hemsida brukar vanligtvis kosta betydligt mer än så här. Men nu kan du få en skräddarsydd hemsida till ett riktigt bra pris från 9900 kr. (beroende på vad du vill ha för funktioner och antalet sidor)

Vad behöver du ha på din skräddarsydda hemsida?

Alla företag har ju olika behov. Kanske är det vissa funktioner som är avgörande t.ex. vill de kunna mäta antalet besökare eller visa upp sina bilder från Instagram. Det är omöjligt att göra en prislista för alla tänkbara behov mina kunder kan tänkas ha. Därför erbjuder jag skräddarsydda hemsidor. Priset på din skräddarsydda hemsida beror på den tid jag tror att jag behöver lägga ner för att få den klar. Jag vill erbjuda mina kunder en hemsida snabbt, enkelt och till ett bra pris, även om den är skräddarsydd.


Du får en skräddarsydd hemsida billigt

Jag försöker hjälpa dig som kund att få en billig hemsida. När man väljer att göra hemsidan i WordPress blir det billigt. WordPress är gratis. WordPress är dessutom väldigt lätt att själv ändra hemsidan i. Vill du köpa till en WordPressutbildning så får du hjälp att komma igång med din hemsida. Om du själv kan lägga till sidor själva och redigera dem blir det mycket billigare. Du är inte tvungen att anlita mig eller någon annan webbdesigner för ändringar på hemsidan. Jag vill erbjuda dig den billigaste skräddarsydda hemsidan på marknaden. Jag kan även hjälpa dig att hitta ett bra och prisvärt webbhotell.

Behöver du en hemsida? Jag brukar göra så att jag först lyssnar på kunden vad det är som ska göras. Därefter skickar jag en offert på jobbet. Det är alltid lättare för kunden att ta ställning till ett erbjudande om man vet precis hur mycket det kommer att kosta. Det är en trygghet för alla inblandade att man vet vad man kommit överens om och hur mycket det kommer att kosta. Kontakta mig gärna, så diskuterar vi hur du vill ha din sida. Helt utan förpliktelser förstås!