Uppdatera wordpress och plugins automatiskt

Uppdatera automatiskt

In Alla inlägg, WordPress-tips by Annika Vallgren

Du vet säkert hur viktigt det är att uppdatera WordPress och plugins regelbundet. Men du att det faktiskt går att uppdatera automatiskt?

Det är viktigt att uppdatera WordPress, plugins och teman regelbundet. Har du som jag väldigt många sajter som du driver? Då vet jag att det kan vara väldigt tidskrävande att se till att sajterna har blivit uppdaterade när det kommit nya uppdateringar på plugins. För mig blev det helt enkelt ohållbart. Jag ville uppdatera plugins i WordPress automatiskt. Jag varken hann eller orkade sköta uppdateringarna som jag skulle. Så jag letade rätt på ett plugin som skulle sköta det åt mig: Automatic Plugin Updates WordPress.

Uppdatera plugins i WordPress automatiskt

Uppdatera plugins i WordPress automatiskt

En av nackdelarna jag kan se med detta är att jag inte har kontroll över ifall min sajt kraschar under en uppdatering. Trots detta valde jag att installera det här extra pluginet. Det regelbundna uppdaterandet av plugins fungerade inte för mig, så jag tycker det här fungerar smidigt.

Kontakta mig om du vill ha hjälp med hemsida till företag!