Mandala Soul

Ny Hemsida Lanserad för Mandala Soul – En Portal till Personlig Utveckling och Helande

Mandala Soul, ett initiativ lett av Judit Ellinor Ek, har nyligen lanserat sin nya hemsida som är en dynamisk resurs för alla som söker vägar till personlig utveckling, medvetenhetsutveckling och helande. Med den nya hemsidan är Mandala Souls mål att effektivt informera om sina tjänster och kurser samt att erbjuda aktuella erbjudanden.

Den nya webbplatsen har utformats för att spegla den energi och färgstyrka som kännetecknar Mandala Souls verksamhet. Inspirationen för designen hämtades från en hemsida som kunden beundrade. Resultatet blev en sida som är både visuellt tilltalande och funktionell, med djärva färger och en kreativ layout. På hemsidan finns bland annat en bildspel med flera lager och en bakgrundsbild av en mandala som ger en stark visuell identitet.

Då de inte hade något behov av avancerade funktioner, fokuserade vi på att fånga känslan från den inspirerande sidan och skapade en atmosfär som är inbjudande och lugnande utan att direkt kopiera något. Användningen av WordPress som plattform säkerställde att hemsidan är lätt att underhålla och uppdatera, vilket är viktigt för en dynamisk verksamhet som Mandala Soul.

Kunden har uttryckt stor tillfredsställelse med det nya webbupplägget och har gett projektet högsta betyg på Google My Business, vilket vittnar om en lyckad lansering.

På hemsidan kan besökare nu lätt navigera för att upptäcka Mandala Souls olika tjänster som SoulCoaching, SoulHealing och Mandalamålning. Varje tjänst är presenterad med en kort beskrivning och en direktlänk för mer information och bokning. Därutöver presenteras aktuella priser och erbjudanden, vilket gör det enkelt för besökare att planera och boka de tjänster som passar dem bäst.

Mandala Souls nya hemsida är inte bara en portal för tjänster och kurser men också en plats för inspiration och omvandling, där besökare kan lära sig mer om de unika vägarna till inre balans och själslig utveckling som Judit erbjuder.

Vi på Hjälp med hemsidan är stolta över att ha fått förtroendet att utveckla denna hemsida och ser fram emot att se hur den kommer att stödja Mandala Soul i deras viktiga arbete. Varmt välkommen att besöka mandalasoul.se för att upptäcka mer om Judits tjänster och kurser.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!