fin hemsida till psykolog

WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor 2018 responsiv hemsida exempel Maria Wiwe Psykolog Stockholm.aiPsykolog Maria Wiwe

Hemsida till psykolog Maria Wiwe ser ut så här. Maria är psykolog och psykoterapeut. Hon hjälper ungdomar som som inte mår så bra eller som hamnat i kris eller jobbiga tankar. Hon arbetar med något som heter mentaliseringsmetoden, men vad det innebär tänkte jag inte ge mig in på att förklara, utan det får du helt enkelt läsa mer om på hennes hemsida.

Arbetet med webbsidan

Maria Wiwe hade tittat ut en annan psykologs hemsida hon tyckte om. Så jag hämtade färgerna från den hemsidan. Det var visserligen ingen WordPress-webbplats, men jag letade upp ett tema där jag kunde välja lite färger själv och hämtade in några av färgerna från den hemsidan till Marias.

Maria Wiwes hemsida gjordes med utgångspunkt från en annan hemsida som hon tyckte var snygg. Jag hämtade färgerna från den. Bilderna har Maria själv hittat på pixabay. Den här sidan är riktigt bra eftersom den har så mycket text, det gör att sökmotorer har lättare att klassificera den.

Bilderna till hemsidan

Bilderna hade Maria hittat själv på pixabay. Bilder gör ju inte bara texten luftigare utan bör ju även stödja det som står i texten. Om jag får så lägger jag gärna in bild på den jag jobbar för på hemsidan. Jag tycker att ett foto gör bilden mer personlig. Inom många verksamheter är det ju människan bakom som du gör affärer med och utvecklar en relation till. För psykologer är det så i högsta grad. Jag tror det känns tryggare att veta hur människan bakom hemsidan ser ut och resonerar innan man som hjälpsökande hör av sig till en psykolog.

Kontaktformulär på hemsidan

För att det ska vara enkelt att kontakta Maria så la jag även till ett kontaktformulär på hemsidan.

Texten till Maria Wiwes hemsida

När man sökmotoroptimerar är det bra att ha mycket text. Här måste jag säga att Maria har gjort ett fantastiskt jobb. Jag fick massor av text. Det är bra! Mycket (relevant) text är bra. Det gör att man rankar högre hos sökmotorerna. Hur högt Marias hemsida kommer hos Google går förstås inte förutspå. Det beror ju på så många faktorer och konkurrensen är stor. Men med så mycket bra text tror jag hemsidan har goda chanser att ranka högt.

Snabb hemsida

För att göra laddningen av hemsidan snabb har jag optimerat bilderna, ställt in cashning av filer, minskat storleken på CSSer mm.

Dela gärna sidan!