Hemsida till fik och café Röda Villan

Ny webbsida till Röda Villan

Hemsida till fik och café röda villan är klar. Röda Villan är en liten oas i skärgården, belägen på Fjäderholmarna. Förutom de natursköna omgivningarna erbjuder Röda Villan mat. Det har allt från kafémat, grillat, smörgåsar och vanligt fika. De har även Boule.

WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor 2018 exempel Röda Villan Fjäderholmarna Webbyrån Hjälp med hemsidan

Hemsida till fik och café Röda Villan

När man kommer in på en hemsida, så tycker jag att man direkt ska se vad företaget i fråga gör. Röda Villans logo ger oss inga ledtrådar. Så då återstod att berätta med bilder. Röda Villan hade väldigt många fina bilder att arbeta med. Men det var svårt att hitta en bild som berättade allt. Därför valde jag att göra ett bildspel överst. Tyvärr lämpar sig inte alla riktigt för att lägga i bildspelet på första sidan. När man beskär så här hårt måste man se till att bilden fortfarande har ett ok motiv. Huvuden får inte bli avhuggna osv. Det var lite pyssel att hitta bilder som funkade.

Det som skiljer Röda Villans sida från ett vanligt uppdrag är t.ex. att den har flera språk.

Röda Villan brukar regelbundet lägga upp bilder på Instagram, så det la vi en koppling till. Det är ju smidigt om alla bilder dyker upp även på hemsidan.

Röda Villan och Boule och berså har samma ägare och jag har gjort båda sidorna med samma layout.

En hemsida till fik ska locka till besök genom vackra foton och ålande beskrivningar. Röda villan har verkligen gjort ett bra jobb där. Det är till och med så att jag som har anlag för sjösjuka skulle vilja besöka dem.

Hjälp med hemsida

Behöver du hemsida till fik, café eller vilken annan bransch som helst faktiskt så hjälper jag dig gärna att ta fram den. Börja med att skicka mig ett meddelande och berätta om hur du tänkt din hemsida!

Dela gärna sidan!