Hemsida till skräddare M Fashion i Västra Frölunda
Hemsida till skräddare M Fashion i Västra FrölundaHemsida till skräddare M Fashion klar. M Fashion finns i Västra Frölunda i Göteborg. De erbjuder skräddarsydda kostymer efter dina personliga mått. M Fashion är relativt nystartade och behövde en hemsida för att komma på banan. Jag fick fria händer att jobba och hittade ett jättefint tema som jag la in egna bilder och anpassade. När jag gjorde hemsidan ville jag att den skulle avspegla elegansen hos en skräddarsydd kostym.

Hemsida till skräddare M Fashion

Hemsida till skräddare M Fashion blev riktigt snygg! Jag vet att jag brukar påstå det, men det här är nog den snyggaste hemsidan jag gjort. Svårigheterna med den här hemsidan var många. Det fanns en stor mängd valmöjligheter så det gällde att hitta inställningar för allt jag ville göra.

Bildspelet

Bilderna till hemsidan har jag hitta i olika bildbanker. Jag har sedan bearbetat vissa bilder och förmörkat dem för att menyn ska kontrastera mot bakgrunden. I det här temat kunde man om man ville ha bildspel överst på sidan eller statiska bilder. Jag tyckte det var snyggt att ha bildspel på första sidan. På övriga valde jag lite olika statiska bilder. Fördelen med det är att övrig text förflyttas högre upp på sidan.

När de kommit igång med sitt skrädderi ska de lägga upp fler bilder, på sina jobb, i galleriet. Men tills vidare får det fungera med bildbankens kostymer.

Snygga hemsidor 2018 - Mfashion Västra Frölunda Göteborg - Designer Hjälp med hemsidan

Snygg hemsida 2018 skräddare i Västra Frölunda - Webbyrån Hjälp med hemsidan

WordPress hemsida - webbdesign snygga hemsidor 2018 skräddare i Göteborg hemsida - webbdesigner Hjälp med hemsidan

Behöver du en hemsida?

Jag hjälper dig gärna, även om det bara är ett litet uppdrag. Jag hjälper kunder över hela landet att få snygga, responsiva och proffsiga hemsidor. Jag kan hjälpa till med allt från en ny hemsida, logga, bilder till hemsidan, visitkort eller andra trycksaker som du behöver till ditt arbete. Hjälp med hemsidan har många goda referenser och lång erfarenhet inom webb och trycksaker. Kontakta mig du också när du behöver hjälp med en hemsida!

Dela gärna sidan!