Hemsida till föreningen Real Wetvest

Hemsida till föreningen Real Wet Vest

Hemsida till föreningen Real Wetvest

Real Wet Vest är en förening som erbjuder träning i varmt vatten. Precis som föreningens namn antyder så tränar man i våtväst. Den här träningen passar både elitmotionärer, MS-sjuka, överviktiga och reumatiker. Träning med våtväst i varmt vatten är effektiv samtidigt som den är skonsam.

Nu har alltså föreningen Real Wet Vest har fått en ny hemsida. När de kontaktade mig hade de redan en hemsida men den var inte gjord i WordPress, utan i något annat verktyg där de inte riktigt kunde utforma hemsidan som de ville ha den. Så vi beslöt att flytta hemsidan till Loopia och att göra runda bilder, precis som de ville ha.

Här letade jag efter ett tema som hade blå eller turkos accentfärg, för att få den rätta badhuskänslan.

Självklart skulle jag även hjälpa dem att få lite runda bilder. Det kan man göra på flera sätt. Dels har WordPress ett inbyggt val under inställningar för bilden där man kan få runda bilder och dels kan man göra det i Photoshop.

Texterna på hemsidan är de samma som de hade på sin förra hemsida. Det jag gjorde var att lägga in lite punkter fetstil och så för att texten ska bli lättare att läsa texten.

För att det ska bli lätt att hitta har jag också lagt in en Google maps karta.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!