VILL DU HA EN NY HEMSIDA TILL DITT FÖRETAG?

Ny hemsida i WordPress

Behöver du en ny hemsida till företaget? Jag vill ge alla småföretagare en möjlighet att få en snygg och användbar webbplats. Beställ din nya hemsida av mig så får du:

  • En ny hemsida från 9900 kr
  • Korta leveranstider
  • Mobilvänlig design

Beställ en ny hemsida gjord i WordPress

Ny hemsida billigt

Vill du också ha en ny hemsida och undrar över pris eller liknande. Kontakta mig gärna så återkommer jag med mer information!

info@hjalpmedhemsidan.se

telefon: 076 – 125 61 47

Kontakta mig för priser på din nya hemsida

FÅ HJÄLP MED DIN NYA HEMSIDA

Jag har lång erfarenhet av webb och att hjälpa företag med deras nya hemsidor. Jag har hållit på med lite olika typer av projekt så som:

  • Webbsidor
  • Webbshopar
  • Bloggar
  • Utbildningsplattformar

Här kan du få en hemsida till företag. De hemsidor jag gör är snygga och håller hög kvalité. Jag får ofta beröm för de hemsidor jag gör och för att kunderna får sin nya hemsida så snabbt. Jag försöker lära känna dig och se vad du har för behov och vad du gillar. Hur en bra hemsida är ser ju lite olika ut för olika branscher och alla har ju olika tycke och smak. Jag vill hjälpa dig att uppfylla dina drömmar om en snygg ny hemsida och hjälpa dig att växa online.

HUR MYCKET KOSTAR EN NY HEMSIDA?

Ny hemsida gjord i WordPress

Kort svar: från 9900 kr. En av de första frågor jag får från mina kunder brukar var “Hur mycket kostar en hemsida?“. Det är lite som att svara på frågan “Hur mycket kostar en bil?”. Priset på din nya hemsida beror på vad du vill ha, hur många sidor och om du behöver ha några speciella funktioner. Vill du få ner priset kanske du kan tänka dig att göra själv av arbetet. Vad en hemsida kostar är svårt att säga, alla kunder har ju olika behov också. Men för en enkel hemsida utan undermenyer tar jag 9900 kr. Men jag har full förståelse för att du som småföretagare eller om du precis har startat upp ditt bolag har svårt att lägga så stora pengar på hemsidan. Men då är det bättre att ta en enkel hemsida, än att inte ha någon hemsida alls. 

Innan jag sätter igång med din hemsida behöver du skaffa webbhotell. Exempel på nya hemsidor hittar du i hemsidesgalleriet. Det är bra om du redan har bildat dig en uppfattning om vad du gillar och inte.

ATT HÅLLA KOSTNADERNA SÅ LÅGA SOM MÖJLIGT

Det finns många saker jag kan göra för att hålla kostnaderna för din hemsida ganska låga. Jag gör hemsidorna i WordPress, hittar gratis teman och bilder så att din nya hemsida ska bli så billig som möjligt. Jag vill att du ska få en ny hemsida som är riktigt prisvärd. 

VANLIGA FRÅGOR NÄR MAN SKAFFAR NY HEMSIDA

bilder till en ny hemsida

BILDER

Saknar du bilder till din hemsida så kan jag hjälpa dig med det. Jag har tillgång till en gratis bildbank som jag brukar använda mig av. Att använda foton från en bildbank är kanske inte helt optimalt. Trevligast är förstås om du ringer in en fotograf som får ta bilder av ert företag och er som arbetar där. Men har du inte det ekonomiska utrymmet så är det faktiskt ett ganska bra alternativ att använda sig av bildbanker till en ny hemsida.
Läs mer…

Lägg till google maps på din nya hemsida

GOOGLE MAPS

Ett bra sätt att låta kunderna hitta till dig är att lägga till Google maps på hemsidan. Det gör det lätt att inte bara hitta adressen, utan även vägbeskrivningen till företaget. En bra idé kan vara att lägga den väldigt lättåtkomligt på hemsidan. Har du besökare som ska besöka din adress? Då är det bekvämt ifall de, på sin mobiltelefon, enkelt kan knappa in vägbeskrivningen. Så tänk på detta redan när du planerar en ny hemsida.
Läs mer…

Lägg till kontaktformulär på en ny hemsida

KONTAKTFORMULÄR

Ett enkelt sätt att kontakta dig på är att lägga ett kontaktformulär på hemsidan. Det gör det lättare att snabbt skicka ett meddelande till dig. Det är naturligtvis bra om du också skriver ut din e-postadress på sajten. Olika besökare har olika preferenser, och många föredrar att fylla i ett formulär. I ett formulär kan du välja att ha tvingande fält t.ex. telefonnummer, för att lätt kan kontakta kunden. Säg till mig så lägger jag till formulär på din hemsida också. 
Läs mer…

webbhotell till ny hemsida

WEBBHOTELL

När du ska göra en hemsida behöver du någonstans att lägga alla filer och bilder som behövs för hemsidan. De olika webbhotellen gör samma sak. Det som skiljer dem åt är storleken på ditt webbutrymme, supporten och hur stor del av tiden de finns tillgängliga. Har du ett stort företag kan det vara viktigt att webbhotellet ska klara hög belastning. Här hittar du en snabbguide med olika skillnader mellan dem. Bra om du ska välja webbhotell för första gången.
Läs mer…

HJÄLP MED HEMSIDAN

Anlita mig för att göra en ny hemsida, byggd i WordPress, till dig eller ditt företag. Kontakta mig så diskuterar vi vad du har för behov och vilken typ av hemsida du behöver. När jag startade Hjälp med hemsidan tänkte jag att du skulle slippa sätta dig in i hur man gör hemsidor. Du behöver inte bry dig om tekniska detaljer som webbservrar, ftp eller html. Du kan i stället fokusera på det som verkligen skapar framgång åt ditt företag.

Hos mig får du hjälp med hemsidan snabbt och enkelt utan att du behöver bekymra dig. När hemsidan är klar lär jag dig hur du själv ska redigera din nya hemsida. Idag hjälper jag mest företag i Stockholm med hemsidor, men jag vill gärna få fler kunder från hela landet.

ANLITA HJÄLP MED HEMSIDAN?

Ny hemsida som är till nytta för dig

Jag är övertygad om att alla företag har allt att vinna på att ha en närvaro på internet. Företagets specialiteter och kärnvärden kan lyftas fram. Det kan även vara bra att informera om t.ex. öppettider, kontaktinformation och fysisk adress på er nya hemsida. Varje kund är unik och de hemsidor jag gör är unika och anpassade efter dig och ditt företag. Vill du ha en ny hemsida för att kunna presentera dig eller ditt företag? Vill du ha en utbildningsplattform, blogg eller webbshop?

Mitt mål är att webbsidan skall vara till nytta för dig och ditt företag. Jag vill uppfylla dina drömmar och skapa den perfekta hemsidan för dig, inom ramen för din budget. Jag erbjuder allt som rör din hemsida. De webbplatser jag gör är små så väl som stora. Varför inte prova du också? Hör av dig redan idag om du vill ha en ny hemsida till företaget snabbt och enkelt!

HISTORIK HJÄLP MED HEMSIDAN

När jag började med datorer och att hålla på med hemsidor tyckte jag att det var svårt att förstå hur saker fungerade. Det var så jag tänkte när jag startade den här sidan. Tänk om jag kan hjälpa människor att komma över den första tröskeln. Tänk om jag kan hjälpa dem att få upp en ny hemsida, så att de slipper bekymra sig om allt krångel och göra det som de är bäst på. Så jag erbjuder både privatpersoner och företag hjälp med hemsidan. Jag vill att erbjuda en ny hemsida snabbt och enkelt. Jag tycker att det ska vara enkelt att skaffa en ny hemsida. Därför hjälper jag dig med just det du behöver hjälp med. Är hemsidor en djungel för dig? Då kan jag ordna allt. Hjälpen finns bara ett mail bort! Hos mig får du hjälp med en ny hemsida snabbt och enkelt.

Jag hjälper dig gärna om du vill ha en ny hemsida

NU ERBJUDER JAG ANDRA HJÄLP MED HEMSIDAN

Jag hjälper andra att skaffa ny hemsida

Hos hjälp med HEMSIDAN finns den snabba och enkla hjälpen till att få en ny hemsida. Hör av dig idag! Jag hjälper dig, med allt om du vill!

Jag som driver Hjälp med hemsidan heter Annika Vallgren. Jag gör allt från att göra små ändringar på befintliga hemsidor till att bygga upp en helt ny sajt. Självklart väljer ni om ni själva kan ska uppdatera den eller om ni vill att jag hand om allt. Jag finns i Åkersberga och i Stockholm. Jag jobbar inte bara med hemsidor till kunder här i Stockholmsområdet, utan jobbar med företag och privatpersoner över hela landet. Ja, över hela världen faktiskt. Det är roligt att hålla på med hemsidor.

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED PÅ DIN NYA HEMSIDA?

Jag hjälper gärna till med andra saker runt webben också som t.ex: Skaffa webbhotellskaffa e-postsökoptimeringregistrera hemsidan på GoogleFacebookhjälp med WordPressstatistik för hemsidanwebbshop och e-handel, Google maps, länka till sociala medier så som Facebook, Instagram eller Twitter kanske vill du ha flerspråksstöd på hemsidan.

det är lätt att skaffa ny hemsida

Alla kunder är olika och har olika behov. Jag vill hjälpa dig att uppfylla dina digitala drömmar. Jag är lyhörd och försöker sätta mig in i vad alla kunder har för behov. Vilka deras kunder är. Tillsammans med dig som kund försöker jag skapa en ny hemsida som både du och dina kunder kommer älska.

Det är lätt att skaffa ny hemsida

ANPASSAT EFTER DINA BEHOV

Hur mycket din nya hemsida kostar beror förstås på antalet sidor du vill ha och om det ska vara några speciella funktioner. Vissa kunder vill ha en så enkel och billig hemsida som möjligt. Andra önskar sig en mer komplex hemsida, eller en företagshemsida med fler sidor på och då blir det förstås dyrare eftersom jag kommer lägga ner mer tid på att skapa den hemsidan. Jag har hjälpt många mindre och medelstora företag med deras nya hemsidor. Ingen kund är för liten eller för stor för att köpa hemsida av Hjälp med hemsidan. Men för att du ska få ett hum om prisläget för en ny hemsida så har jag lagt upp en prislista också.

Inga problem om du har en begränsad budget – jag anpassar mig efter dina behov. Alla företag behöver inte en jättedyr och flashig hemsida. Alla har råd med en snygg ny hemsida! Välj mellan tre olika hemsidepaket, Billigaste hemsidanHemsida till företag eller Skräddarsydd hemsida. Självklart skapar jag en ny hemsida som passar din budget!

FÖR ATT DIN NYA HEMSIDA SKA BLI SÅ BILLIG SOM MÖJLIGT

[list style=”style2″][li]Använder jag mig av verktyget WordPress som är gratis[/li][li]Jag gör inga jobb som jag anser är onödiga eller att jag inte kan hjälpa dig[/li][li]Inga dolda kostnader[/li] [/list]

Inga månadsavgifter eller dolda kostnader. När jag producerat en ny hemsida är den din. Du äger den fullt ut och får göra vad du vill med den. Du betalar inte någon månadsavgift till mig. Webbhotell och domän väljer du själv och det kostar några hundra om året.

HJÄLP SNABBT

Ny hemsida riktigt snabbt

Är du i ett mycket akut behov av en ny hemsida kan jag få upp den på bara några få timmar. Jag jobbar i WordPress, eftersom det är ett väldigt bra verktyg där man kan åstadkomma mycket på kort tid. Du får en snygg hemsida för ganska små pengar. Du kan välja mellan att uppdatera den själv eller låta mig göra allt. Bara maila, så uppdaterar jag din webbsida. Jag lämnar aldrig några garantier på hur kort tid det ska ta att få färdigt din hemsida. Jag kan bli sjuk eller det kan komma saker emellan så att arbetet förskjuts lite. Det har aldrig hänt att någon kund varit missnöjd med att det tar för lång tid att få upp en ny hemsida. De flesta uppdrag jag får in tar bara några få dagar mellan det jag får beställningen tills dess hemsidan är färdig.

Här kan du få en ny hemsida snabbt

Tyvärr kommer sidan inte upp på Google lika snabbt, men det är tyvärr inget jag kan styra över. Tiden det tar innan du hittar din hemsida där kan variera väldigt mycket, men de flesta sidorna listas inom en månad.

GÖR SOM MÅNGA ANDRA – SKAFFA HJÄLP MED HEMSIDAN!

NY HEMSIDA SOM DU GILLAR

Skaffa en ny webbsida som du älskar

När du beställer en ny hemsida av mig så hittar vi förstås en layout, färgsättning och bilder som passar dig och din verksamhet! Som du ser är de hemsidor jag gjort väldigt olika. Hur jag jobbar beror lite på. Ibland har jag i val av utseende och färger utgått från kundens logga, andra gånger från en bild som kunden har. Vid några jobb har kunden vetat precis vad han eller hon vill ha och andra gånger har jag fått helt fria händer.

Hur vill du att din nya hemsida ska se ut?

HJÄLP MED HEMSIDAN ELLER REDIGERA HEMSIDAN SJÄLV

Jag brukar även hjälpa mina kunder att komma igång att själva redigera sin nya hemsida. WordPress är ett väldigt lättanvänt system. Det finns egentligen ingen anledning att kunderna ska behöva anlita mig för varje liten förändring som ska göras. De kan själva redigera sin nya hemsida. Det är det som är det fina med att använda WordPress som plattform. Ja, för dig som kund alltså…inte för mig.  Jo, i förlängningen tror jag faktiskt att det är det. Jag tror att det ger nöjdare kunder och att nöjda kunder kommer rekommendera mig till andra.

SNYGGA HEMSIDOR JAG GJORT TIDIGARE

Alla mina kunder får snygga hemsidor

Vill du ha en ny hemsida? Här hittar du några exempel på snygga hemsidor jag gjort åt kunder tidigare. De flesta av sidorna är skapade i WordPress. En del av hemsidorna underhålls av kunden själv, därför ser de idag inte ut som när jag lämnade över sidan. Andra kunder har valt att ta bort sin hemsida, då de hittat andra arbetsformer och företag.

Hur vill du att din nya hemsida ska se ut?

ALLA MINA KUNDER FÅR SNYGGA HEMSIDOR

Alla mina kunder får snygga hemsidor. Du kanske inte håller med? Det är ju olika vad man anser är en snygg hemsida förstås. Men ALLA mina kunder får en hemsida de tycker är snygg och som de är nöjda med. Ibland har kunderna gett exempel på en annan sida de tycker om andra gånger har de själva ritat upp hur de vill ha sin hemsida. Ibland vill de ha en hemsida som är väldigt enkel och andra gånger ska det vara färgglatt. Jag har fått loggor att utgå från ibland. Gemensamt för alla kunder är att de tycker att deras hemsida är snygg. För att jag ska förstå hur du vill att din hemsida ska se ut är det bra om jag får bilder på andra hemsidor du gillar. Du kanske vet vilken färgskala du vill att hemsidan ska gå i? För WordPress finns det många snygga teman att använda sig av. Både att köpa och de som är gratis.

ETT URVAL AV DET DU KAN FÅ HJÄLP MED PÅ DIN HEMSIDA:

VILL DU HA HJÄLP MED HEMSIDAN?

Behöver du hjälp att göra en ny hemsida? Jag brukar göra så att jag först lyssnar på kunden vad det är som ska göras. Därefter skickar jag en offert på jobbet. Det är alltid lättare för kunden att ta ställning till ett erbjudande om man vet precis hur mycket den nya hemsidan kommer att kosta. Det är en trygghet för alla inblandade att man vet vad man kommit överens om och hur mycket det kommer att kosta. Kontakta mig gärna, så diskuterar vi hur du vill att en ny hemsida ska vara. Helt utan förpliktelser förstås!

Om du behöver hjälp med hemsidan eller webben har du kommit helt rätt! Jag har lång erfarenhet av webb och att hjälpa företag med deras hemsidor. Förutom att jag gör hemsidor i WordPress så erbjuder jag även fler tjänster som du kan ha nytta av för hemsidan.

Kontakta mig redan idag för en kostnadsfri offert utan ytterligare åtaganden!