Hjälp med WordPress

In Alla inlägg, WordPress-tips by Annika Vallgren

Letar du efter snabb hjälp med WordPress? Eller vill du ha en hemida snabbt och enkelt? Jag hjälper dig med allt som har med WordPress att göra t.ex: installera WordPress, byta utseende (WordPress teman) och anpassa detta, installera plugins, språkval, kontaktformulär, Google maps, skapa medlemsfunktioner, statistik, bokningssystem, visa dina Facebookhändelser på hemsidan, bilder, bildgallerier, sökmotoroptimering och mycket mycket mer. När jag gör en webbsida brukar jag också hjälpa kunderna att komma igång och redigera sidan själva.

Få hjälp med WordPress

Få hjälp med WordPress hos
Hjälp med hemsidan

Är du en företagare som har ont om tid?

Jag vet att många väljer att göra sina hemsidor själva. Det tar mycket tid och blir inte alltid jättebra. Därför tycker jag att det är bättre att få hjälp med WordPress, så att du kan komma igång med din verksamhet istället. Jag har många års erfarenhet av WordPress, så om du behöver hjälp med WordPress, så är det mig du ska vända dig till.


Varför ska du ta hjälp med WordPress?

Jag hjälper dig med din webbsida i WordPress, så att du kan lägga din tid på det du faktiskt är bäst på. Du kommer kunna lägga tiden på ditt företag och få mer tid över till fritiden. Låt mig få hjälpa dig att göra en snygg hemsida i WordPress.

Genom att anlita mig behöver du inte sätta dig in i de tekniska detaljerna, utan kan lägga fokus på annat. Jag heter Annika Vallgren. Jag driver en liten webbyrå i Stockholm, där jag hjälper företag med en webbsidor i WordPress. På den här hemsidan hittar du information om hur jag kan hjälpa dig med din företagshemsida. Tveka inte, skicka in din intresseanmälan nu!


Hjälp med WordPress och att bygga upp hemsidan

Jag har hjälpt många företag med deras webbsida i WordPress. På en hemsida kan man lyfta fram vad företaget är bra på, era värderingar men även information om företagets öppettider och kontaktinformation.

Ta gärna en titt i mitt galleri för att se hemsidor jag gjort tidigare. Anlitar du mig för jobbet får du hjälp med webbsidan i WordPress.


Installation av WordPress

Jag erbjuder hjälp med WordPress oavsett om ditt webbhotell erbjuder enkel installation eller inte! Om den möjligheten saknas laddar jag upp WordPress via FTP och gör en manuell installation och konfigurerar din databas. När du köper en hemsida av mig behöver du inte tänka på de tekniska detaljerna. Jag fixar allt sånt och hjälper dig sedan så du kommer kunna redigera din hemsida själv.


Lägga till tema

Vill du byta utseende på din hemsida? I WordPress gör man detta väldigt lätt genom att byta WordPress teman. Det finns jättemånga gratis teman att välja mellan. Du kan även köpa ett tema från t.ex Themeforest. Temat behöver laddas upp på webbplatsen. Sedan måste det anpassas, så att det blir precis så snyggt som du vill ha det. Jag skapar alla sidorna, lägger in texter och bilder. Jag kan hjälpa till att skapa enklare logotyper.


Plugins

Precis som med teman så finns det väldigt många plugins att välja mellan för WordPress. Vill du ha hjälp att lägga till ett plugin på hemsidan, så fixar jag gärna det. Ett väldigt bra plugin är det för sökmotoroptimering. När jag hjälper mina kunder med WordPress brukar de även vilja ha plugins för kontaktformulär. Får du mycket spam/skräppost från hemsidan kan det åtgärdas med ett plugin också.


Flytta din hemsida från en domän till en annan

Jag hjälper till att flytta WordPress hemsidor mellan två domäner. Länkar på din hemsida måste pekas om. Allt måste överföras, innehållet, din databas bilder och texterna. Jag brukar även vara den som kontaktar ditt gamla webbhotell för att få koden. Jag får den nya hemsidan att funka helt enkelt.


Sökmotoroptimering av WordPress

Jag kan hjälpa er får fler besökare genom att lägga in klickvänliga titlar, nyckelord, metabeskrivningar mm. Allt för att locka fler besökare till just din hemsida. Med rätt sökord i din text kan du hamna högre upp hos Google. Detta gör att fler hittar in på din hemsida och att du får fler kunder.


Är din hemsida seg att surfa på?

Upplever du att din hemsida är seg att ladda? Jag kan hjälpa dig så att den laddas snabbare. Det gör jag genom att minska bilder, lägga till cachning för sidor och minimerar css. När du själv redigerar din hemsida bör du tänka på att inte lägga upp bilder direkt från kameran, utan komprimera dem först.

Kontakta mig för hjälp med WordPress redan idag!

Har du köpt hemsidan av mig, då kan jag även hjälpa att komma igång med WordPress!