webbdeisgner pris

Webbdesigner pris

In Alla inlägg, Hemsidor by Annika Vallgren

webbdesigner pris beroende på hur stor webbsida

Olika webbdesigners tar olika priser bl.a. på grund av hur lång erfarenhet de har i branschen. En hemsida får också olika pris beroende på hur mycket arbete det är med att göra hemsidan. Jag får ofta frågan om olika priser på olika webbdesigner. Det är inte helt lätt att svara på frågan om pris. Priset på olika webbdesigner kan variera väldigt mycket. 

Men det första jag tycker att du ska göra är att besöka mitt galleri med exempel på hemsidor jag har gjort tidigare. Gillar du stilen på mitt arbete så kanske vi kan hitta ett samarbete.

HUR VILL DU ATT DIN WEBBSIDA SKA SE UT?

För att jag ska kunna ge dig ett pris på webbdesignen du vill ha är det bra om du tittar runt lite på andra hemsidor så att du vet vilka webbdesigner du tycker om och inte. Färgsättning är bra att veta. Likaså om du behöver något speciellt på hemsidan förutom texter och bilder. Det kan vara t.ex. flera språk, webbshop, kontaktformulär, karta vill du att menyn ska se ut på något visst sätt osv.

WEBBDESIGNER PRIS HOS HJÄLP MED HEMSIDAN

Priset för att anlita mig för att göra din webbdesign beror på vad du vill ha. För att du ska se ungefär vad du får för pengarna när du anlitar mig så har jag lagt upp en prislista på hemsidor. Olika webbdesigner har olika pris – vissa hemsidor är svårare att göra och tar längre tid. Andra är väldigt lätta att göra och kostar därför mindre. De enkla billiga hemsidorna som jag gör kostar 9900 kr. Vill du ha men mer avancerad webbdesign och fler sidor blir priset lite högre. Jag inser att det är svårt att själv bedöma pris på webbdesigner – men fråga mig gärna så skickar jag en offert utan att du gör några ytterligare åtaganden.

FÖRSLAG PÅ FORTSATT LÄSNING: